25n
25N
25N

Parejo-Orellana: Una bona dupla per a Voro?

Parejo-Orellana: Una bona dupla per a Voro?

En el tibant empat en el Benito Villamarín, va haver-hi dos jugadors que no havien coincidit en un camp de joc més enllà dels entrenaments a Paterna: Parejo i Orellana.

Tots dos jugadors, construïts per l’experiència (fan una mitjana de, 19 anys), van ser part essencial d’un migcamp que a més de bolcar-se en la creació va poder contenir a jugadors com el movedís Ceballos. Si no fora pel seu acompliment i les seues combinacions, potser el partit contra el Betis haguera sigut un desastre.

Les seues característiques els fan homes complementaris. Si ben Orellana sol exercir la seua velocitat en les bandes, esta vegada va funcionar de rotor per on passaven totes les jugades en direcció cap a la zona d’atac. Alhora, amb la seua capacitat d’esquematitzar jugava que freqüentment acaben el gol, Parejo contribuïa i li lliurava pilotes al seu company cada vegada que podia.

Els dos futbolistes estan en una situació especial. D’una banda, el madrileny té la seua permanència en qüestió cada vegada que hi ha un mercat de fitxatges. En l’últim d’hivern també es va parlar de la seua partida al Sevilla; és l’última obsessió de Jorge Sampaoli. No obstant això, Voro va comptar amb ell igual que amb l’argentí i ací està, mostrant el seu joc.

Orellana, en canvi, és un nouvingut a la ciutat del Túria. No ha tingut més de 100 minuts per a mostrar els seus arguments, però sense dubte estos són de pes. A més de la vaselina que solament va ser una anècdota en el malson contra l’Eibar, va fer una exhibició en estar sempre atent als seus companys, filtrar pilotes i cuidar el seu metre quadrat.

El xilé i el símbol valencianista poden fer art si segueixen coincidint i jugant com ho han fet el dissabte. “L’equip en línies generals ha estat bé, mentalitzau i competitiu. Ens marxem en un empat i seguim sumant”, va dir Voro després del partit. Una crida d’esperança més enllà d’eixa mà a Sevilla que molts van veure però no l’àrbitre.

T’ha agradat el joc de Parejo i Orellana contra el Betis?

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 2 =