25n
25N
25N

Duo Saxofones actua en el Saló de Cristall de l'Ajuntament

Duo Saxofones actua en el Saló de Cristall de l'Ajuntament
09/02/2017 -

Dins del cicle d’actuacions i concerts que se celebra cada setmana en el Saló de Cristall de l’Ajuntament, aquest dijous dia 9 actuará el Duo Saxofones, compost per Laura García Albarrasí i Ana Parell Belando. L’actuació començarà a les 12.00 hores i l’assistència és gratuïta.

El recital de saxofon es compon de les següents peces: “Sonata Op. 5 NºIV”, Allegro, del compositor Jean-Baptiste Loeillet; “Sonata Sol Menor”, Allegro, Courante, Rondeau i Gavotte, de Joseph Bodin de Files Boismortier; quatre duetos de “La flauta màgica”: March, Der Vogelfänger Bin Ich Ja, Alles Fühlt Der Liebe Freuden i Ein Mädchen Oder Weibchen de Wolfgang Amadeus Mozart i “Duo Concertant”, Risoluto, Errant i Allegretto, de Jean-Baptiste Singelée, que és una de les obres més representatives del repertori camerístico d’aquest instrument.

Per a acabar, interpretaran “Barcarola” una peça composta pel valencià natural de Xirivella Juan Carlos García Simón, qui, a més de compondre nombroses obres musicals, és membre fundador d’alguns grups, docent en diverses escoles i col·laborador en diferents agrupacions musicals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + cinc =