25n
25N
25N

Dulce Pontes actua als Concerts de Vivers

Dulce Pontes actua als Concerts de Vivers
17/07/2019 -

La Gran Fira comptarà demà amb l’actuació de Dulce Pontes, considerada una de les principals renovadores del fado. La cantant portuguesa, que ha incorporat altres ritmes i sonoritats a les seues composicions, ha col·laborat amb artistes com Ennio Morricone, Caetano Veloso o Estrella Morente, entre d’altres. La seua presència en la capital del Túria servirà per a celebrar tres dècades de la seua trajectòria artística.

A més dels grans èxits i dels últims temes editats per la cantant, el públic que s’acoste als Jardins del Real podrà gaudir de les composicions que la vocalista portuguesa està preparant per al seu pròxim treball amb el guitarrista flamenc Daniel Casares, qui l’acompanya en aquesta gira. Sobre l’escenari també estaran Juan Carlos Cambas (piano), Marta Pereira da Costa (guitarra portuguesa), Humbert Jan Hubeek (saxo), Davide Zaccaria (violoncel), Paulo da Silva (percussió i bateria) i Amadeu Magalhaes (instruments populars).

Dulce Pontes, que va representar a Portugal en el Festival d’Eurovisió de 1991 amb el tema «Lusitana paixão», ha publicat tres treballs al llarg del segle XXI: «O Coração tem três portes» (2006), «Momentos» (2009) i «Peregrinação» (2017). Este últim àlbum és un compendi de temes en portugués i en castellà, on la compositora canta el «Concierto de Aranjuez» de Joaquín Rodrigo, reivindica el «Grândola Vila Morena» de José Alfonso, transita per «La leyenda del tiempo» que va popularitzar Camarón i adapta textos de Fernando Pessoa.

Les localitats per al recital de Dulce Pontes estan disponibles en la pàgina web oficial del festival: www.concertsdevivers.com. Els preus oscil·len entre els 25 i els 38 euros, més les despeses de gestió. El recinte obrirà les seues portes a les 20.00 hores, mentre que l’inici de l’actuació està previst a les 22.00 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 15 =