25n
25N
25N

Dos mil cinc-centes plantes de Nadal adornen els parterres i jardins de la ciutat d’Alzira

Dos mil cinc-centes plantes de Nadal adornen els parterres i jardins de la ciutat d’Alzira
18/12/2020 -

La Regidoria de Serveis Urbans junt amb INDITEC, l’empresa concessionària del manteniment dels parcs i jardins, han procedit a plantar la Ponsètia, coneguda com a Flor de Pasqua, tradicional planta que cada Nadal ens acompanya amb el roig intens de les seues fulles que la fa única i ràpidament reconeixible.
Els exemplars, un total de dos mil cinc-cents, no tenen cap de cost per a les arques municipals, ja que esta plantació forma part dels contractes que l’Ajuntament té amb l’empresa.
Les zones i carrers on s’han col·locat plantes de Pasqua són:
Parc Pere Crespí, les Basses, plaça Lletres Valencianes, Sant Judes, l’Alquerieta, plaça del Regne (Tourist Info), plaça Marina Espanyola, carrer Mur, zona Taxis, plaça Generalitat, l’Alquenència, parc de les Barraques i plaça Elisa Ramírez.
«Alzira ha d’oferir una bona imatge, i per això hem de cuidar les zones enjardinades dotant-les de color en esta època assenyalada. Mantindre en condicions estes zones depén de tots nosaltres per tal que lluïsquen com cal, i més en este Nadal atípic que anem a viure a causa de la pandèmia de la Covid-19», ha assenyalat Fernando Pascual, regidor de Serveis Urbans.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + un =