25n
25N
25N

Dotze importants professionals de la fotografia contribuiran a la difusió de ‘Missions València 2030’

Dotze importants professionals de la fotografia contribuiran a la difusió de ‘Missions València 2030’
06/08/2020 -

El centre d’innovació Las Naves ha llançat una convocatòria gràcies a la qual dotze importants professionals de la fotografia ajudaran, amb els seus treballs sobre la ciutat, a la difusió de ‘Missions València 2030’. Una estratègia d’innovació social i urbana impulsada per l’Ajuntament de València i Las Naves que se centra en la millora de la qualitat de vida de les persones i amb la qual València s’ha proclamat finalista a la Capitalitat Europea de la Innovació 2020, de fet és l’única ciutat espanyola a aconseguir-ho. El regidor d’Innovació del consistori valencià, Carlos Galiana, ha assenyalat que “l’aportació d’aquests professionals és molt important per a recopilar imatges de la ciutat de València i poder-les utilitzar en la promoció d’aquesta estratègia”.

El regidor d’Innovació de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha remarcat que “les ‘Missions València 2030’ són un treball conjunt de tots i totes, de les 4 hèlixs que componen el sector públic, privat, l’Acadèmia i la societat civil”. “Volem que la ciutadania conega el treball que ens guiarà en els pròxims anys i com la innovació és una eina essencial perquè la nostra ciutat siga un lloc molt millor on viure”, ha insistit.

Aquesta convocatòria forma part de la creença de Las Naves que “la innovació és un viatge col·lectiu i no una destinació individual pel que tot l’ecosistema innovador valencià és absolutament necessari per a assegurar l’èxit de les missions de València”. En aquest sentit, el centre d’innovació ha avançat que hi haurà noves convocatòries per a “fer esforç comú en aquest viatge” cap a 2030.

PROFESSIONALS TRIATS

Les fotografies seleccionades ajudaran Las Naves a il·lustrar les 4 ciutats que s’emmarquen en ‘Missions València 2030’: Ciutat saludable, que atendrà el benestar individual de cada persona; Ciutat sostenible, per a millorar la relació amb el medi ambient; Ciutat compartida, que persegueix el benestar col·lectiu i la relació entre les persones; i Ciutat emprenedora, que atendrà el teixit i esperit innovador de València.

Pel que fa als professionals que han estat seleccionats en la present convocatòria són: Biel Aliño, Germán Caballero, Nerea Coll, Paula Gómez Furió, José Luis Iniesta, Estrella Jover, Eva Máñez, Adrián Mora Maroto, Nacho Rodríguez, David Segarra, Kike Taberner i Juan Carlos Vega.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 10 =

museo prehistoria