25n
25N
25N

Els Dj celebraran una sessió ininterrompuda de música en l'acampada de l'oci nocturn enfront del Palau

Els Dj celebraran una sessió ininterrompuda de música en l'acampada de l'oci nocturn enfront del Palau
14/04/2021 -

Els Dj de la Comunitat Valenciana se sumaran aquest dijous a l’acampada de 13 dies que estan duent a terme davant el Palau de la Generalitat empresaris i treballadors de l’oci nocturn per a protestar per la situació que travessa el sector després de 13 mesos de “tancament encobert” pel coronavirus, i protagonitzaran una sessió ininterrompuda de música entre les 10.00 i les 14.00 hores que serà retransmesa per streaming a través de la plataforma www.deejayslive.com.

Així ho ha anunciat la Coordinadora Empresarial d’Oci i Hostaleria de la Comunitat Valenciana (CEOH), que ha fet en un comunicat un balanç positiu de la primera jornada de l’acampada, que va arrancar aquest dimarts i en la qual va haver-hi una primera reunió amb representants del Consell on es va constatar “el bloqueig del procés negociador davant la falta de propostes per a abordar la crítica situació de l’oci nocturn”.

L’acampada centrarà aquest dijous les seues activitats a reforçar la reivindicació dels discjòqueis, que denuncien que han vist prohibida la seua activitat en la Comunitat Valenciana “de manera absurda i sense precedents”. Per això, la CEOH i l’Associació Espanyola de DJs i Productors (AEDYP) llegiran un manifest i llançaran diferents missatges reivindicatius a través de la música, a les 10.30 hores davant el Palau de la Generalitat.

En la protesta participaran alguns dels Dj més reconeguts de la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de “denunciar i mostrar al món sencer la injusta criminalització d’aquest col·lectiu de professionals per part del Govern valencià”.

La CEOH es manté a “no alçar ni suspendre el campament fins que no hi haja un compromís ferm d’un pla de rescat de 50 milions d’euros per al sector de l’oci nocturn dins del Pla de Resistir +, anunciat pel Consell”.

Més de 100 locals d’oci de València, Castelló i Alacant s’han sumat a l’acampada, “prestant-se a cobrir els diferents torns fixats per a les 13 tendes de campanya, les 13 hores i els 13 dies de protestes, com a mínim, que simbolitzen els 13 mesos de tancament i sense ajudes del Govern del Botànic”, segons detalla el col·lectiu.

Al llarg del dia de hui, i cada hora, escenificaran la seua situació trencant una guardiola buida, un total de 13. En aquest període, xifren les pèrdues en 265 milions d’euros i en un 40% els establiments tancats, “mentre els prop de 1.000 locals d’oci que resisteixen, davant aquesta traumàtica situació, continuen esperant que arriben els primers huit milions d’euros que ja haurien d’haver-se liquidat a les pimes”.

La CEOH ha creat un Llibre de Signatures i Adhesions, situat en el campament, “per a deixar constància dels suports rebuts per part del públic dels locals d’oci, els seus treballadors i tots els col·lectius de la cultura, de l’oci, la música i els espectacles, als quals conviden a acudir a la plaça de Manises per a reforçar el seu crit de desesperació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 17 =