25n
25N
25N

Diversitat de la Diputació participa en '#HuiMésQueMai: Mirades d'història. Cap a la nova era del VIH'

L’exposició itinerant i en format virtual és fruit de la col·laboració de CALCSICOVA, la Conselleria de Polítiques d’Igualtat i Inclusives i l’àrea de Diversitat de la Diputació, dirigida per la diputada Dolors Gimeno

Diversitat de la Diputació participa en '#HuiMésQueMai: Mirades d'història. Cap a la nova era del VIH'
13/04/2021 -

L’exposició ‘#HuiMésQueMai: Mirades d’història. Cap a la nova era del VIH’ és una mostra organitzada per Calcsicova, Coordinadora d’associacions de VIH i Sida, amb el suport de la Vicepresidència i la Conselleria de Polítiques d’Igualtat i Inclusives de la Generalitat i l’àrea de Diversitat de la Diputació de València, dirigida per Dolors Gimeno.

La mostra, en itinerància des del passat 1 de desembre de 2020, Dia Mundial del VIH i la Sida, s’ofereix ara també en format virtual a través de la web de Calcsicova. ‘#HuiMésQueMai: Mirades d’història. Cap a la nova era del VIH’ és una recopilació de les imatges dels cartells que CALCSICOVA fa servir per a visibilitzar l’1 de desembre (Dia Mundial del VIH i la Sida) de cada any i que visualitza l’evolució i la història de l’entitat amb l’entorn social.

L’origen de l’exposició és la necessitat de realitzar una recopilació més extensa de la història del VIH a la Comunitat Valenciana, i la seua finalitat és proporcionar una visió retrospectiva de l’evolució del VIH i la Sida i el treball de prevenció, basada en els cartells dissenyats per a este objectiu.

L’exposició convida a la reflexió sobre els canvis en l’epidèmia, els avanços en les maneres de treballar en prevenció, l’evolució estètica de les campanyes, l’evolució en la població “diana” a la qual van dirigides, així com en les raons per les quals encara és necessari continuar treballant en la prevenció.

Per a la diputada de Diversitat de la Diputació de València, Dolors Gimeno, “des de la delegació de Diversitat apostem per donar suport a aquelles entitats que treballen per garantir els drets de la ciutadania, sobretot d’aquelles persones que no tenen tan fàcil que es respecten els seus drets. En aquest cas, és important visibilitzar i desestigmatitzar les persones que viuen amb el VIH i la Sida, i ho fem amb el suport d’associacions com CALCSICOVA, amb activitats que garanteixen la prevenció, la lluita contra l’exclusió social i l’atenció sociosanitària, entre altres vessants entre les quals també està la sensibilització”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − cinc =

museo prehistoria
museo prehistoria