25n
25N
25N

"Diumenges de cinema", la iniciativa participativa que comença aquest mes a Massamagrell

Aquest programa cultural fomenta l’assistència al cinema en el municipi amb una projecció mensual, en dues sessions, en el Centre Cultural

"Diumenges de cinema", la iniciativa participativa que comença aquest mes a Massamagrell
14/01/2020 -

D’acord amb el resultat de les votacions realitzades pel veïnat de Massamagrell en la passada edició dels Pressupostos Participatius, l’ajuntament inaugura aquest diumenge, 19 de gener, amb la pel·lícula ‘Jumanji‘, la iniciativa “Diumenges de Cinema”. Aquest programa es basa en la projecció mensual d’una pel·lícula en el Centre Cultural del municipi, en dues sessions i a un preu de 3 euros.

La regidora de Participació, Raquel Gómez, va desitjar “un gran èxit a aquesta iniciativa ciutadana, cultural i que genera espais d’oci alternatiu per a tots els públics des del mateix ajuntament”.

Per part seua, la regidora de Cultura, Araceli Munera, va assenyalar que “Cada mes, projectarem una pel·lícula, alternant gèneres i públics als quals es dirigeixen les pel·lícules”.

En paraules de l’alcalde de la localitat, Paco Gómez, “Aquest tipus d’activitats, triades per la ciutadania, són una nota positiva quant al foment de la participació en les decisions públiques que promou aquest equip de govern”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + 14 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud