caixa popular

Dispositiu especial de trànsit per al cap de setmana

Dispositiu especial de trànsit per al cap de setmana
08/03/2018 -

El Centre de Gestió de Trànsit ha preparat un dispositiu especial amb motiu de la programació fallera per al cap de setmana que tindrà incidències sobre el trànsit de persones i vehicles. Tindran lloc diferents actes com la inauguració de l’enllumenat de la Falla Sueca, les diferents mascletaes, la concentració de cotxes de l’antigor en la plaça de l’Ajuntament i la I Volta a Peu Runners Ciutat de València.

Dins de la programació de les Falles 2018, divendres 9 de març a les 20.00 hores està previst que s’inaugure l’enllumenat de la Falla Sueca i a les 21.00 hores el de la Falla Cuba. A partir de les 18.00 hores de la vesprada començaran les restriccions i la vigilància sobre el trànsit per l’aglomeració de persones.

El mateix divendres, de 10.00 hores a 12.00 hores, té lloc la tradicional Ronda Fallera de Cotxes de l’Antigor on es concentren els vehicles antics en la plaça de l’Ajuntament, entre els carrers de la Sang i Periodista Azzati, per accedir després a l’eixida de València per la CV-500 passant pel carrer d’Alacant, avinguda d’Ausiàs March, Antonio Ferrandis i l’avinguda del Professor López Piñero amb l’enllaç CV-500 direcció El Saler.

Pel que fa al dissabte 10, tindran lloc els talls habituals per la mascletà, de 12:00 hores a 14.30 hores i l’acte de Plantà de la Falla de l’Ajuntament a les 17.00 hores, implicarà el tall al trànsit entre el carrer de la Sang i Periodista Azzati a partir de les 16.00 hores, que podria allargar-se segons la quantitat de gent. Finalment, tindrà lloc la mascletà nocturna a les 00.00 hores a la plaça de l’Ajuntament que suposaran talls al trànsit per albergar-la dues hores abans, i que es podria superposar amb el tancament de la vesprada.

Per a diumenge 11 de març, està prevista la I Volta a Peu Runners Ciutat de València a les 09.00 horas, primera prova esportiva que es desenvolupa per asfalt i per l’arena de la platja amb uns 5.570 metres de longitud. El recorregut de la volta, de 09.00 hores a 10.20 hores, i les proves infantils, de 10.20 hores a 11.30 hores, és: carrer de J. J. Dómine, on el muntatge de l’eixida té lloc de 06.00 hores a 08.30 hores, plaça de l’Armada Espanyola, carrer del Doctor Marcos Sopena, Eugènia Vinyes, carrer de Pavia i Passeig Marítim direcció Alboraia.

La Cavalcada del Patrimoni, organitzada per la Regidoria de Cultura Festiva, tindrà lloc a les 18.00 hores del diumenge i farà el següent itinerari: eixida de la Plaça del Mercat Central (davant de la Llotja), avinguda de Maria Cristina, plaça de l’Ajuntament de València i Marqués de Sotelo, amb final a l’altura de l’Institut Lluís Vives al voltant de les 21.00 hores.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − sis =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018