25n
25N
25N

Ontinyent ultima el dispositiu especial per al "Bou de les Penyes" d'aquest dissabte

Ontinyent ultima el dispositiu especial per al "Bou de les Penyes" d'aquest dissabte
30/05/2019 -

L’Ajuntament d’Ontinyent ultima els preparatius perquè la festa de “El bou de les penyes”, organitzada per les penyes taurines El Pont Vell i l’Associació Cultural Taurina Bou i Corda, que es celebra aquest dissabte 1 de juny, puga transcórrer amb normalitat i sense incidents. A tal efecte, aquest matí tenia lloc a l’Ajuntament una reunió mixta amb la presència del regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta; el regidor de Seguretat Ciutadana, Rafael Alonso; així com representants de la Policia Local i Nacional i els presidents de les dues associacions que organitzen aquesta festa.

Tot i que la normativa vigent estableix que les barreres no són necessàries per a una festivitat d’aquest tipus, la regidoria de Serveis Municipals col·locarà més d’una dotzena d’aquestes. El circuit serà el mateix que en l’edició de l’any passat, pels carrers Camí dels Carros, Cantereria, Roses, plaça de Baix i Plaça Major. En aquesta quinta edició, els festejos inclouran importants novetats. La més destacada és que no sols hi haurà bous de vesprada, com fins ara, sinó també de matí. En concret, el primer bou serà a les 08:30 h i el segon a les 09:30 h. A la vesprada hi haurà altres tres bous que començaran a les 16:30 h i acabaran al voltant de les 19:30 h.

El regidor de Seguretat, Rafael Alonso, ha recordat a la ciutadania la importància de complir amb les normes de seguretat, que inclouen aspectes com la prohibició de participar de la festa baix els efectes de l’alcohol o altres substàncies tòxiques, o sense haver complit els 16 anys. El regidor ha posat de relleu que “la festa del bou a Ontinyent és respectuosa amb els animals, i per això aquells que els maltracten de qualsevol manera també podran ser expulsats del recinte”. Tant Cuesta com Alonso han destacat com a “fonamental” la col·laboració ciutadana per mantenir neta la via pública i gaudir de les festes sense incidències.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 2 =

art en blanc
art en blanc
ruta del grial massamagrell