25n
25N
25N

Ribó: 'Ha funcionat perfectament el dispositiu d'acollida'

L’alcalde afirma que València volia ser una ciutat acollidora

Ribó: 'Ha funcionat perfectament el dispositiu d'acollida'
18/06/2018 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha fet una valoració molt positiva del funcionament de l’operatiu per a rebre i acollir a més de 630 refugiats arribats ahir a València a bord dels bucs Aquarius, Orione i Luigi Dattilo. Tot ha funcionat perfectament», ha assenyalat abans de ressaltar que «València volia ser una ciutat acollidora i ha sigut una ciutat acollidora amb molt d’èxit».

«Com a alcalde de València he de manifestar que el final de l’operació Esperança Mediterrània d’acolliment dels refugiats ha sigut un final molt positiu i amb molt pocs problemes. Solament constatar dos: la falta de traductors d’àrab i, d’altra banda, durant molt poc de temps, la falta de gorres, perquè feia molt de sol. Dos problemes totalment menors perquè ha funcionat perfectament tot el dispositiu i hem sigut felicitats per totes les organitzacions»

L’alcalde Joan Ribó ha assegurat que el bon desenvolupament d’aquesta operació «demostra que València volia ser una ciutat acollidora i ha sigut una ciutat acollidora amb molt d’èxit», abans d’afegir que «a partir d’ara hem de treballar perquè totes aquestes persones refugiades puguen accedir al millor lloc on ells desitgen: o anar-se’n a un altre país, o romandre en la ciutat, o traslladar-se a un altre lloc de l’Estat espanyol, però que puguen fer-ho amb la condició de refugiat».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × tres =

torrent