25n
25N
25N

Gaudeix fent aquest penja mascaretes i llueix-lo pel carrer

14/04/2021 -

No saps on has deixat la mascareta? No la trobes mai o se t’oblida agafar-la alguna vegada? Et portem la solució. Hui, amb València Extra, pots aprendre a fer un penja mascaretes d’allò més bonic.

Per a fer aquesta manualitat necessitaren els següents materials: fil transparent, tisores, boletes de colors, dos passadors amb anelles i el més important, la teua mascareta!

Comencem mesurant uns 40 cm de fil transparent i el tallem. Posteriorment, a un dels extrems introduïm el passador amb l’anella i fem dos nucs de seguretat per a fixar el passador. I ara sí, comencem a posar boletes.

Ací pots seguir tu l’estil que vulgues. Pots fer una sèrie de colors, un arc iris o fins i tot posar una bola de cada color perquè quede d’allò més divertit.

Quan ja tinguem quasi tot el fil cobert amb les boletes i ens queden uns 5 centímetres per acabar aproximadament, introduïm l’altre passador amb l’anella i li fem dos nucs de seguretat per a fixar-lo.

Arribats ací, ja tenim el nostre penja mascaretes. Ara no oblides enganxar la teua mascareta, lluir-lo pel carrer i així segur que sempre la portaràs al darrere i no la perdràs!

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 3 =

museo prehistoria
museo prehistoria