caixa popular

Un guitarrista valencià de 12 anys grava el seu primer disc, 'Con tanta Tenerezza', a duo amb el seu pare

Un guitarrista valencià de 12 anys grava el seu primer disc, 'Con tanta Tenerezza', a duo amb el seu pare
29/11/2018 -

El guitarrista valencià Ausiàs Parell, de 12 anys, presenta aquest dissabte, 1 de desembre, el seu primer disc ‘Con tanta Tenerezza’ en el Palau de la Música de València.

L’artista ha gravat l’àlbum a duo amb el seu pare, el catedràtic de guitarra Rubén Parell, i ha comptat amb la col·laboració del guitarrista Ximo Tébar, un dels grans valors del jazz a Espanya, i del reconegut vibrafonista de jazz llatí Víctor Mendoza.

Malgrat la seua joventut, Ausiàs Parell ha obtingut nombrosos premis en concursos nacionals i internacionals, ha sigut convidat a participar en festivals de guitarra d’Itàlia, Croàcia, República Txeca i Espanya i ha actuat com a solista en concerts per a guitarra i orquestra, destaquen els responsables de la presentació en un comunicat.

Després d’aquest recorregut, el músic sorprèn ara amb aquest interessant registre discogràfic en el qual es poden escoltar des de temes dels Beatles fins a música de Vivaldi, a més de peces originals per a duo de guitarres.

El rigorós treball interpretatiu i la dificultat tècnica de les obres arreplegades en el seu primer disc mostren la capacitat expressiva i el virtuosisme d’aquesta jove “promesa de la guitarra espanyola”. ‘Amb tanta Tenerezza’ es presenta el dissabte a les vuit de la vesprada, en el marc de les XVI Jornades Internacionals de Guitarra de València.

Ausiàs Parell va nàixer a València en 2006 i es va iniciar en la guitarra als quatre anys de la mà del seu pare, amb qui contínua els seus estudis. Actualment compagina els de guitarra clàssica amb els de moderna, sota la direcció d’Alfonso del Corral, i d’harmonia, anàlisi musical i piano amb Tomás Gilabert.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × quatre =