25n
25N
25N

Les diputacions de València i Albacete inicien els tràmits per a col·laborar en matèria de modernització administrativa

La diputada de Modernització i Informàtica, Mentxu Balaguer, es reuneix amb el president de la Diputació d’Albacete, Santi Cabañero, i la vicepresidenta Amparo Torres

Les diputacions de València i Albacete inicien els tràmits per a col·laborar en matèria de modernització administrativa
22/04/2021 -

La diputada de Modernització i Informàtica, Mentxu Balaguer, ha visitat la Diputació d’Albacete per a mantenir una reunió amb el seu president, Santi Cabañero; la seua vicepresidenta, Amparo Torres; i el cap del seu servei de Modernització Administrativa i TIC, José Joaquim d’Haro. Una trobada en la qual la institució valenciana ha mostrat el seu interés per adaptar a les necessitats de les administracions locals valencianes ‘Sedipualb@’.

Aquesta plataforma pública d’Administració Electrònica, íntegrament desenvolupada per personal propi de la Diputació d’Albacete, permet realitzar una gestió completament digital de tota l’activitat administrativa d’una entitat d’àmbit públic, sent present ja en centenars d’entitats (ajuntaments, diputacions, mancomunitats, parlaments, universitats, etc.) de nou comunitats autònomes diferents de tot l’Estat.

Concretament, els dirigents de les respectives institucions han manifestat la seua voluntat de concretar fórmules de col·laboració amb les quals ‘Sedipualb@’ passaria a ser utilitzada per part de la Diputació de València per als ajuntaments de menys de 20.000 habitants del seu territori provincial (uns huitanta que vindrien a sumar-se a la vintena que ja ve col·laborant amb la plataforma d’Albacete).

La trobada ha servit per a concretar el text de l’aliança, establint també un ‘full de ruta’ per a la seua signatura; així com per a establir, tècnicament, la planificació i metodologia amb les quals importar la informació de les entitats que actualment treballen amb una altra plataforma, i per a abordar les possibles incidències respecte a l’arxiu definitiu i a les dificultats amb el sistema d’intercanvi de registres (SIR).

Emplaçant-se a seguir en contacte per a completar el treball i tancar l’acord, Santi Cabañero i Mentxu Balaguer han acordat continuar treballant les sinergies dels dos organismes provincials. Els dos dirigents provincials han destacat el potencial i l’experiència que atresora el treball de la plantilla de professionals d’aquestes institucions per a avançar en l’objectiu comú d’acostar cada vegada més (i de manera més eficaç i eficient) les Administracions a la ciutadania que demanda els seus serveis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − nou =

museo prehistoria