25n
25N
25N

La Diputació i ajuntaments de la Canal i La Costera reforcen la seua col·laboració per a previndre incendis

La Diputació i ajuntaments de la Canal i La Costera reforcen la seua col·laboració per a previndre incendis
15/11/2019 -

El diputat de Desenvolupament Rural, Polítiques contra la Despoblació i Prevenció d’Incendis, Ramiro Rivera, el gerent de Divalterra, Antonio Mas, i el cap de Servei de Brigades Forestals, Álvaro Escrig, han mantingut una reunió de treball amb alcaldes i alcaldesses de localitats de la Canal de Navarrés i La Costera.

En la trobada, celebrada en el Ecomuseo de Bicorp, es van tractar aspectes relacionats amb la gestió forestal i la prevenció d’incendis, amb la presència de tècnics i representants municipals de Bicorp, Bolbaite, Chella, Estubeny, Anna i Quesa. Des de la direcció de les Brigades Forestals de Divalterra es va incidir en el procediment per a sol·licitar treballs de prevenció d’incendis de les brigades forestals de la Diputació.

En este sentit, ja es poden sol·licitar noves actuacions a través de la pàgina web de Divalterra. Per a facilitar la planificació dels treballs, l’entitat ha començat a remetre a cada ajuntament un informe sobre l’estat de les seues sol·licituds realitzades, que recull un resum de les peticions rebudes i l’estat actual d’atenció, així com els criteris establits per a la petició de noves actuacions.

Tallafocs en el camí Nero

Durant la jornada, es van visitar també els treballs d’obertura i repàs d’una àrea tallafocs en el terme municipal d’Anna i Estubeny, recolzada en un camí i amb 10 metres d’ample a cada costat. Esta actuació en el camí Nero està enclavada en una zona emblemàtica per al municipi, amb una alta afluència de visitants ja que dóna accés a alguns paratges naturals.

L’Ajuntament d’Anna va sol·licitar estos treballs en el camí Nero perquè l’impacte siga el menor possible en cas d’incendi i per a facilitar l’accés als mitjans d’extinció. Per part seua, Divalterra va veure la possibilitat de donar continuïtat als treballs i actuar a Estubeny, per la qual cosa es va posar en contacte amb l’ajuntament perquè sol·licitara l’actuació de les brigades i ampliar la faixa auxiliar en la part corresponent al seu terme municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + 18 =

caixaontinyent
paterna
Informacion coronavirus