25n
25N
25N

Diputació reconeix la qualitat de la programació del Museu de la Rajoleria de Paiporta

Diputació reconeix la qualitat de la programació del Museu de la Rajoleria de Paiporta
18/11/2020 -

El Museu de la Rajoleria ha rebut una subvenció de 14.076,19 euros en la darrera convocatòria de subvencions a entitats locals per a museus i col·leccions etnogràfiques de la Xarxa de Museus Etnològics Local que concedeix la Diputació de València.

En concret, la subvenció correspon al projecte presentat pel Museu arran la seua programació cultural completa per a 2020. Amb aquesta partida s’ha contribuït a finançar exposicions com la dels 20 anys del Museu de la Rajoleria, activitats com el passeig per l’horta teatralitzat o mostres lligades a Paiporta i el seu entorn com ‘El Museu ix al carrer’, exposició que es perllongarà tot el mes de desembre.

“Aquestes subvencions són molt valuoses per al Museu en un doble vessant. D’una banda, permeten continuar oferint i desplegat tot un programa cultural i expositiu interessant, variat i de qualitat per a la població paiportina; d’altra, és el reconeixement a una bona planificació museística i al bon treball que realitza diàriament el personal tècnic d’aquest espai cultural”, ha expressat la vicealcaldessa i regidora de Cultura, Maribel Albalat.

La suma assignada al Museu ha estat la de major quantia i el situa per davant de localitats com Aldaia, Requena o La Pobla de Vallbona. El Museu ha rebut tradicionalment puntuacions altes i una bona valoració en convocatòries anteriors. De fet, l’any passat va ocupar la segona posició en quantia assignada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + onze =