25n
Orgull
Orgull

La Diputació explica la Guerra Civil als més joves i recupera la història de les dones republicanes

La quarta edició del programa ‘La memòria a la biblioteca’, de la corporació provincial, distribueix a les biblioteques de 110 municipis valencians llibres, còmics i material multimèdia de forma gratuïta

La Diputació explica la Guerra Civil als més joves i recupera la història de les dones republicanes
04/09/2019 -

La Diputació de València torna a posar en marxa, per quart any consecutiu, el programa ‘La Memòria a la biblioteca’, dedicat a promoure un coneixement més profund entre la societat valenciana sobre el que va esdevenir durant la Guerra Civil i la postguerra.

En aquesta ocasió, s’ha pretés posar el focus a explicar al públic més jove el conflicte bèl·lic, així com els primers anys de repressió, centrant-se de manera especial en el paper que van jugar les dones republicanes.

Aquesta nova edició ha arribat a les biblioteques de 110 municipis valencians, la qual cosa suposa un increment del 10% respecte a l’any anterior. A l’hora de seleccionar els diferents títols de la campanya, s’ha tingut en compte no solament la qualitat dels continguts, sinó també altres aspectes com la inclusió de formats multimèdia o de còmic per a joves i adults. Entre les obres destaquen novel·les gràfiques, DVD’s i monografies de diferents historiadors i investigadors.

El programa torna a estar totalment finançat per la Diputació de València. En paraules del responsable de Memòria Històrica, Ramiro Rivera, “l’objectiu d’aquesta campanya és fer arribar informació de qualitat, gratuïta i adequada als diferents públics de la nostra província sobre un període de vital importància en la història del nostre país”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 1 =