25n
25N
25N

La Diputació millora l’àrea recreativa de Santo Espíritu de Gilet

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, subratlla “la potenciació de l’ús recreatiu i la millora de la seguretat aconseguida amb les obres i, que inclouen la instal•lació de boques contra incendis i el control de la vegetació”

La Diputació millora l’àrea recreativa de Santo Espíritu de Gilet
19/06/2020 -

L’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València ha finalitzat les obres de millora de l’àrea recreativa de Santo Espíritu en el municipi de Gilet. Uns treballs que segons explica la vicepresidenta de la Diputació i responsable de l’Àrea de Medi Ambient, Maria Josep Amigó, “han incidit en potenciar l’ús recreatiu del paratge, en la restauració ambiental i en la millora de la seguretat perquè la ciutadania puga gaudir del seu territori”.

Els treballs han consistit en el control de l’escolament, ja que les pluvials estaven destrossant murs de maçoneria del barranc que separa esta àrea recreativa del monestir de Santo Espíritu, una zona de gran afluència de públic. A més, s’han reconduït les pluvials mitjançant una cuneta perimetral i s’han refet els murs trencats.

Per altra banda, s’han subministrat i muntat taules de pícnic de plàstic reciclat i proteccions de contenidors, s’ha millorat el control dels accessos, s’ha renovat la instal·lació de reg i col·locat boques contra incendis i s’ha actuat en la massa arbòria eliminant aquells peus amb perill de caiguda o que estaven molt pròxims a la zona de focs.

Les obres han estat executades per l’empresa APER AMBIENT S.L. per un import de 32.367 euros, dels quals la Diputació ha invertit el 85%, és a dir, 27.512 euros. L’ajuntament de la localitat ha invertit el 15% restant, equivalent a 4.855 euros.

Actualment estan en marxa les obres de restauració d’espais degradats d’Alzira, Bellús, l’Eliana, Jalance, Massamagrell, Mislata i Quatretonda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × un =