25n
25N
25N

Diputació i CEEI reforcen la seua col·laboració en innovació i emprenedoria a través de les Mancomunitats

El diputat Emili Altur ha mantingut una reunió amb representants de l’entitat per promoure projectes conjunts que dinamitzen el teixit empresarial de les mercantils radicades a les comarques de València

Diputació i CEEI reforcen la seua col·laboració en innovació i emprenedoria a través de les Mancomunitats
10/03/2017 -

La Diputació de València i el Centre Europeu d’Empreses i Innovació de València (CEEI) han mostrat la seua predisposició per reforçar les línies de col·laboració que mantenen ambdues institucions en matèria d’emprenedoria i innovació a través de les diferents Mancomunitats de municipis de les comarques de València. Així s’ha posat de manifest durant la reunió de treball mantinguda pel diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, i el director de l’Àrea de Promoció Econòmica a Divalterra, Josep Melero, amb Jesús Casanova, director general del CEEI València, i Pablo Ceinos, responsable de comunicació de l’entitat.

En concret, «des del CEEI ens han presentat un nou projecte que permetrà ampliar les línies de col·laboració que ja existeixen entre la Diputació de València i aquesta entitat», ha explicat el diputat Emili Altur. «Alhora que des de la corporació hem mostrat el nostre interès en poder potenciar iniciatives orientades a reforçar els àmbits de l’emprenedoria i la innovació», que resulten «de gran valor i importància per a la dinamització del teixit empresarial de les mercantils que operen a les comarques de València», ha incidit Altur.

El responsable de l’Àrea de Cooperació Municipal també ha explicat que aquest tipus de suport per a l’estímul de la innovació i l’emprenedoria «és pretén articular fent servir la implantació i les funcions i competències que tenen delegades les Mancomunitats de Municipis», ha apuntat.

 

CEEI

El Centre Europeu d’Empreses i Innovació de València (CEEI) és una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu principal impulsar la creació d’empreses i fomentar la innovació dintre del seu àmbit territorial. A més, la tasca del CEEI prossegueix després de la constitució de l’empresa, prestant a la mateixa assessorament per al seu creixement, consolidació i diversificació empresarial.

És una entitat que promou l’emprenedoria i la innovació, donant suport a la creació d’empreses innovadores, la seua consolidació i creixement; per tal de generar riquesa i ocupació en el teixit empresarial valencià.

El CEEI és una iniciativa, creada el 1991, promoguda per la Unió Europea, i desenvolupada a la Comunitat Valenciana per la Generalitat, mitjançant el IVACE.

Les seues activitats s’orienten a persones emprenedores que tenen una idea o un projecte i necessiten donar-li forma amb caràcter empresarial, pimes que desitgen innovar o diversificar en nous productes o serveis, processos productius o mitjans d’acció comercial, així com projectes i emprenedors procedents del món acadèmic i del desenvolupament econòmic local.

El CEEI forma part de la Xarxa Europea de CEEI, EBN (European and Business Innovation Centre Network). A més és membre de la Xarxa ANCES Associació Nacional de CEEI Espanyols, que compta amb 28 centres a tot el territori nacional.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 3 =