25n
25N
25N

La Diputació assessora a 32 projectes emprenedors sobre plans d'empresa i ajudes LEADER

El diputat de Desenvolupament Rural i Polítiques contra la Despoblació, Ramiro Rivera, participa en la clausura de les jornades

La Diputació assessora a 32 projectes emprenedors sobre plans d'empresa i ajudes LEADER
25/03/2021 -

Més d’una trentena de projectes d’emprenedoria han participat en el Cicle de Jornades sobre les ajudes LEADER, en el qual ha col·laborat la Diputació de València, centrat a explicar, entre altres assumptes, com confeccionar un pla d’empresa.

La iniciativa, que part del Grup d’Acció Local GAL Caroig-Xúquer, té com a objectiu capacitar a les persones emprenedores, especialment joves i dones, i empreses de recent creació, en el llançament i consolidació dels seus projectes empresarials, dins d’algun dels municipis de l’àmbit territorial del GAL Caroig-Xúquer, en el qual s’inclouen 40 municipis de les comarques de La Canal de Navarrés, La Costera, La Ribera Alta i La Ribera Baixa.

Durant la jornada de clausura, el diputat de Desenvolupament Rural i Polítiques contra la Despoblació, Ramiro Rivera, ha destacat el suport de la Diputació al desenvolupament socioeconòmic dels territoris rurals de la província a través d’aquesta i altres iniciatives, en col·laboració amb entitats de l’ecosistema emprenedor.

Així mateix, Rivera ha posat de manifest “l’important paper dels Grups d’Acció Local i les Agències de Desenvolupament Local en la dinamització de les iniciatives emprenedores, que permeten generar riquesa i fixar la població en els territoris rurals, per al que compten amb el suport tècnic del Servei de Desenvolupament Local de Divalterra”.

El programa s’ha estructurat en 5 sessions en línia de 4 hores de duració durant el mes de març, en les quals s’ha format als participants en la definició del seu model de negoci, l’estratègia de màrqueting i preus, i el seu pla econòmic i financer.

Durant aquestes jornades de treball, s’ha donat a conéixer també la informació bàsica sobre les ajudes LEADER que gestiona el GAL Caroig-Xúquer per a persones emprenedores que compten amb idea de negoci.

El Servei de Desenvolupament Local de Divalterra col·labora amb els agents que treballen pel territori a través de l’impuls i coordinació de la Xarxa d’Agències de Desenvolupament Local (ADL), de la qual formen part 176 entitats locals i supramunicipals, entre les quals es troben els Grups d’Acció Local de la província de València (Caroig-Xúquer, Rurable, Túria-Calderona, Som Rurals, i el Grup Pesquer Gandia-Albufera).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × dos =

museo prehistoria