25n
25N
25N

Diana Morant elegida alcaldessa de Gandia amb els vots de PSPV-PSOE i Compromís Més Gandia Unida

Diana Morant elegida alcaldessa de Gandia amb els vots de PSPV-PSOE i Compromís Més Gandia Unida
15/06/2019 -

La candidata a l’Alcaldia de Gandia del PSPV-PSOE, Diana Morant, ha sigut reelegida alcaldessa de la localitat en el plenari d’investidura, gràcies als onze vots de la seua formació i els quatre de Compromís Més Gandia Unida.

Al ple han assistit la Consellera de Justícia en funcions, Gabriela Bravo, els exalcaldes socialistes de Gandia Josefa Frau i José Manuel Orengo i representants de col·lectius socials, empresarials i veïns de la localitat, segons ha informat l’Ajuntament en un comunicat.

Després de la seua investidura, la reelegida alcaldessa de la ciutat, Diana Morant, ha destacat que aquest dissabte “s’han reunit les 25 dones i homes als quals els gandienses han confiat la responsabilitat de fer front als problemes de la ciutat, reactivar un nou període polític, basat en l’entesa entre els diferents partits i ideologies i avançar”.

“Tinc l’honor de prometre el meu càrrec com a alcaldessa de Gandia per segona vegada. Assegure que ho faig amb la mateixa determinació, responsabilitat i amor per aquesta ciutat que fa quatre anys” ha declarat Morant, que ha insistit en la necessitat del diàleg com a “essència de la democràcia”.

Morant ha promés que “es tornarà a desenvolupar la cultura dels pactes i consensos, perquè si els governants no s’entenen i no són capaços d’arribar a acords, una ciutat mai podrà avançar”. “L’acord gratifica, mentre que la imposició afebleix”, ha recalcat.

L’alcaldessa ha assenyalat que aquests quatre anys han sigut “molt complicats per la situació econòmica de l’Ajuntament”. No obstant això, ha expressat que Gandia és una ciutat que “sempre s’alça i segueix avant en les pitjors circumstàncies“.

“UNA NOVA ETAPA QUE SERÀ MOLT MILLOR”

Ha indicat que s’obri una “nova etapa” que “serà molt millor que la que s’acaba de deixar arrere”, perquè inclourà “l’arribada de les inversions, de l’arribada d’oportunitats, després d’establir les bases del Palau de Justícia, l’Espai Soci Sanitari de Roís de Corella i la reforma de tots els centres educatius públics”, ha detallat Morant.

Morant ha mostrat el seu desig de “comptar amb tots els partits polítics i amb tota la ciutadania”. “El PSPV governarà però el vol fer sempre del costat de la gent, a la qual s’escoltarà i farà partícip de la política. Perquè la política mai serà útil si no resol els problemes de les persones”, ha afegit.

“El full de ruta ve marcada pel bon govern. I el bon govern, per valors com la participació d’homes i dones, la legalitat, la transparència, la responsabilitat, el consens, l’equitat, l’eficàcia, l’eficiència i la sensibilitat”, ha continuat Morant, per a agregar que “tota política ha d’asseure’s en conviccions”.

Per part seua, el portaveu de Compromís Més Gandia Unida, Josep Alandete, ha destacat la “trajectòria democràtica” de la seua formació en les diferents corporacions i “l’estima a Gandia”.

En aqueix sentit, Alandete ha expressat sentir-se membre d’una ciutat “oberta i plural, que s’ha reflectit a l’Ajuntament”, “orgullosa del que és, del seu entorn i del seu passat”. Ha assegurat que l’actuació de Compromís Més Gandia Unida està “basada en el respecte a l’altre” i que la formació pretén “desarmar l’odi dels qui volen tornar a la foscor del pensament únic”.

En la mateixa línia, ha subratllat que “el programa subscrit en el Pacte del Serpis contempla la Gandia de les oportunitats”, una ciutat “educadora i saludable com a potència cultural i turística, amb un centre comercial obert”. “Sostenible, feminista, que impulse l’economia productiva, perquè el drama de la desocupació desaparega, on els majors tinguen una vellesa digna, amb tots els recursos necessaris perquè la nostra joventut puga satisfer els seus projectes i cap dona siga maltractada mai més per la violència masclista”, ha afegit.

Alandete ha afirmat que el de Gandia serà un “govern plural basat en el diàleg i el consens”. Per això, volen que els pròxims quatre anys “el bé comú siga l’únic govern que ens governe”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + deu =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus