25n
25N
25N

Diana Morant assisteix a la reunió del Consell Valencià de Turisme on es va aprovar el Pla Estratègic de la Comunitat

Diana Morant assisteix a la reunió del Consell Valencià de Turisme on es va aprovar el Pla Estratègic de la Comunitat
29/07/2020 -

L’Alcaldessa de Gandia, Diana Morant, va assistir ahir a la sessió ordinària del Consell Valencià de Turisme com a membre designat d’este organisme. Una reunió que es va celebrar de manera telemàtica amb els membres designats, i que, de manera presencial, va estar presidida pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.

Durant la sessió es va presentar el Pla Estratègic de Turisme de la Comunitat Valenciana 2020-2025, amb el qual està prevista una mobilització de 2.000 milions d’euros d’inversió. Este programa incorpora cinc línies: Governança del turisme, incidint en la col·laboració público-privada; vertebració del territori i les destinacions; impuls de la competitivitat; màrqueting turístic, amb programes que promocionen la desestacionalització; i seguretat i resiliència turística, una línia que es refereix a la seguretat sanitària pels riscs de la pandèmia per la COVID 19. Així, es va posar en coneixement el pla normatiu en matèria de Turisme.

Diana Morant ha indicat que ara, més que mai, “hem de treballar juntes les administracions, les empreses i la ciutadania amb tres objectius: frenar els contagis, garantir la salut de les persones i un turisme segur; així com el correcte desenvolupament de l’activitat comercial, turística i productiva”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − 4 =