caixa popular

La Generalitat rendeix comptes davant la ciutadania en Diàlegs d'Estiu

La Generalitat rendeix comptes davant la ciutadania en Diàlegs d'Estiu
09/07/2018 -

La Generalitat consolida la cita del ‘Fòrum Ètica Pública i Democràcia-Diàlegs d’Estiu‘ en la seua tercera edició, que se celebra la setmana vinent a Alacant, amb l’objectiu de “donar resposta a la ciutadania, generar debat sobre temes d’actualitat a través de la visió de professionals i especialistes, a més de promoure la reflexió col·lectiva i la participació”.

La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació organitza aquesta trobada amb l’objectiu d’acostar les institucions valencianes a la ciutadania, fer-les més pròximes i establir un diàleg directe i obert, ha indicat la Generalitat en un comunicat.

La participació en les diferents activitats previstes servirà a més per a generar aliances amb associacions ciutadanes, grups d’interés, intel·lectuals i experts, universitats, sectors creatius i culturals, entre altres agents socials i institucionals.

La Seu Universitària Ciutat d’Alacant acollirà des d’aquest dilluns 9 i fins al 13 de juliol un conjunt d’activitats que es realitzaran durant la tercera edició del Fòrum Ètica Pública i Democràcia-Diàlegs d’Estiu.

Durant les diferents sessions, la ciutadania podran acostar-se per a participar en les Converses Obertes sobre justícia; reptes socials, econòmics i polítics actuals; al voltant del moviment feminista; o la crisi ecològica, econòmica i d’atencions, entre altres assumptes d’actualitat amb, entre altres, Joaquim Bosch, Ignacio Escolar, Emilio Llepe d’Espinosa, Nicolás Sartorius, Cristina Almeida, Irantzu Varela o Yayo Herrero.

Així mateix, es realitzaran diversos seminaris sobre fonamentalismes religiosos; la reforma de la Constitució Espanyola; geografia i transparència; desenvolupament sostenible; territoris socialment responsables; o participació juvenil. També s’impartiran tallers sobre innovació i ús de les xarxes socials en les administracions públiques; pactes d’Integritat; intel·ligència col·lectiva o pressupostos participatius.

Al seu torn, s’està desenvolupant el cicle de Trobades del Consell amb la Ciutadania per a establir un diàleg obert i directe entre els membres del Govern valencià i representants de tot tipus d’organitzacions socials i persones que individualment puguen estar interessades a participar en aquestes converses que es realitzaran en diferents municipis de la Comunitat entre el 6 de 19 de juliol.

Els ciutadans que vulguen participar en la tercera edició de Diàlegs d’Estiu, que explica ja amb 821 inscripcions, encara poden fer-ho de forma gratuïta amb caràcter previ, a través de la pàgina web Fòrum d’Estiu.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 17 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018