caixa popular

El dia de Sant Josep marca la recta final de les Falles 2018

Coneix els principals actes de l’últim gran dia de les Falles 2018

El dia de Sant Josep marca la recta final de les Falles 2018
19/03/2018 -

Les Falles 2018 encaren la recta final amb el dia de Sant Josep. Hui tot l’art faller cremarà amb el foc. La sàtira i la crítica es convertiran en cendres per a donar començament a les Falles 2019. A València Extra aprofitem per a comptar-te els principals actes de l’últim dia de la setmana gran de les Falles.

Mascletà

A les 14 hores tenim una cita en la Plaça de l’Ajuntament per a viure l’última mascletà de les Falles 2018. En aquesta ocasió, la Pirotècnia Martí serà la responsable de disparar l’últim espectacle de pólvora per a tots els valencians. Si no podeu acudir per a viure-la, podreu veure-la en directe amb nosaltres.

La Cavalcada del Foc

Fallas Valencia 2017A la vesprada, viurem la particular Cavalcada del Foc. L’espectacle i el foc marquen la recta final dels monuments. Aquest festeig es remunta a l’any 1932 que va començar a realitzar-se fins a 1934. En aquesta cavalcada participen comparses i dimonis que simbolitzen el preludi del foc amb la Cremà de les Falles.

El recorregut comença en l’encreuament entre el carrer Russafa i Colón fins a la Porta del Mar.

La Cremà

Fallas 2017A les 22 de la nit arriba el torn de la Cremà de totes les Falles Infantils. 30 minuts més tard li tocarà a la Falla Infantil guanyadora del Primer Premi de Secció Especial. Finalment, a les 23 de la nit la Falla Infantil Municipal posarà el seu punt final amb el foc.

A les 24 de la nit, serà el moment de dir adéu a tots els monuments grans. A les 00.30 la millor Falla de 2018 es cremarà i finalment, a la 01:00 la Falla de l’Ajuntament posarà el punt final de les Falles 2018

Etiquetes


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + huit =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris