caixa popular

La pilota valenciana guanya protagonisme aquesta setmana

La Plaça de l’Ajuntament acollirà la XXVI edició del Dia de la Pilota

La pilota valenciana guanya protagonisme aquesta setmana
20/09/2017 -

Arriba a València la XXVI edició del Dia de la Pilota Valenciana. I per a celebrar-ho, s’han organitzat, al llarg de la setmana, diferents activitats, com a jornades informatives, projeccions o exhibicions de partides, que culminaran aquest diumenge, 24 de setembre, quan se celebre el dia gran en la Plaça de l’Ajuntament.

La cita amb la pilota valenciana, cada any, va guanyant un major prestigi en la nostra ciutat, i cada vegada són més els valencians que s’acosten a gaudir de l’excel·lent programació. I és que gràcies a la celebració del Dia de la Pilota, aquest esport, que forma part de la nostra identitat i cultura, està tenint l’impuls i el reconeixement que es mereix en la societat valenciana.

En aquest sentit, la Regidora d’Esports, Maite Girau, assenyalava la necessitat ‘d’acostar aquest esport per a sensibilitzar i visibilitzar tot el que es fa amb la pilota’. Així mateix, també va voler afegir que ‘és important destacar la representació de les dones també en la pilota, ja que és un esport que és, i ha de ser, cada vegada més inclusiu’. És per aquest motiu pel qual es gaudiran d’exhibicions de partides femenines de pilota valenciana.

A València Extra, t’informem de la programació del Dia de la Pilota Valenciana, perquè formes part d’un dels esdeveniments destacats i representatius de la nostra tradició.

21 de setembre

19.30 h. Projecció partida de llegenda. Final de l’Individual d’Escala i Corda 1995 el Genovés contra Álvaro. Bar La Murta, Benimaclet.

22 de setembre

17.30 a 21.00 h. Jornada tècniques obertes. La formació esportiva del jove pilotari. Petxina.

23 de setembre

09.30 a 13.00 h. Jornada tècniques obertes. La formació esportiva del jove pilotari. Petxina.

18.00 h. Partida de Galotxetes. Plaça Església de Campanar amb el CPV Socarrades de Campanar.

20.00 h. Projecció partida de llegenda. Final de l’Individual de Raspall 2015 amb Waldo contra Montór. Casal de la Colla de Dimonis de Campanar Els Socarrats.

24 de setembre

09.30 h. Partides d’exhibició femenines. Escola de pilota i falles en la Plaça de l’Ajuntament i adjacents.

10.00 a 12.00 h. Lliurament de trofeus dels XXXV JECV de pilota valenciana amb l’assistència de totes les escoles participants.

10.15 h. Partida de raspall adaptat.

11.00 h. Exhibició de Joc Internacional. Selecció femenina sub-17 i sub-19.

12.00 h. Lliurament de Premis Anuals de la Federació de Pilota Valenciana.

12.15 h. Gran partida de pilota de llargues. Selecció valenciana sub-19 contra Benidorm.

Altres activitats: Al llarg del matí es realitzaran tallers per als més xicotets, animació, activitats lúdiques, inflables, i molt més.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats