25n
25N
25N

Campanya pel Dia Mundial dels Drets dels Consumidors

Campanya pel Dia Mundial dels Drets dels Consumidors
09/03/2017 -

La Regidoria de Sanitat i Consum ha organitzat conjuntament amb la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball una campanya amb motiu del Dia Mundial dels Drets dels Consumidors, el lema de la qual és “Consum responsable, alimentació saludable”. Es realitza també amb el suport de set organitzacions de consumidors. Maite Girau ha declarat que “és una bona manera de fer campanyes sumant les sinergies del moviment associatiu amb la gestió dels recursos públics de la Generalitat i de l’Ajuntament”.

La campanya consisteix en una taula informativa que s’instal·larà en diferents mercats. Estarà dos dies a la plaça del Mercat Central, el 9 i el 10; dos dies al Mercat de Russafa, l’11 i el 13; i els dies 14 i 15 al Mercat del Cabanyal, on acaba, coincidint amb el Dia Mundial. “Animem perquè tots s’acosten als mercats i es passe pels nostres estands, on estaran totes les organitzacions de consumidors donant informació no solament d’aquesta campanya, sinó també del gran treball que realitzen tot l’any en defensa dels consumidors”, en paraules de Maite Girau.

En les taules informatives dels mercats, que estaran aproximadament de 10 a 13.30 h, col·laboraran dues o tres associacions de consumidors per dia que hi participen i ofereixen informació. Aquestes associacions són AVACU (Associació Valenciana de Consumidors i Usuaris), UCE (Unió de Consumidors d’Espanya), TYRIUS (Associació d’Ames de Casa i Consumidors), ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació), ADICAE (Associació d’Usuaris de Bancs, Caixes d’Estalvis i Assegurances), FACUA (Consumidors en Acció) i UNAE (Federació de la Unió Nacional de Consumidors i Ames de Casa d’Espanya).

Per a l’organització d’aquesta campanya s’ha tingut en compte que en 2017 València és Capital Mundial de l’Alimentació, “per això enguany”, ha explicat Maite Girau, “la nostra campanya en defensa dels consumidors es desplega al voltant de l’alimentació saludable. Hem d’aprofitar que comptem amb la dieta mediterrània a la nostra ciutat i a la nostra comunitat, que ens ofereix productes d’aquestes característiques, que a més són productes de proximitat. Aquesta és la nostra col·laboració des de l’Oficina del Consumidor a aquesta gran capitalitat del 2017”, segons l’edil de Sanitat i Consum de l’Ajuntament.

En el tríptic que s’ha preparat i que es reparteix en els tres mercats esmentats, s’inclouen consells i orientacions respecte al consum saludable i responsable, de proximitat, etc. A més, la campanya es publicitarà en BUSSI des del dia 7 fins al 16 de març i s’informarà a través del Canal Salut, des d’on es troba instal·lada la taula informativa cada dia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 12 =