25n
25N
25N

'El dia minimúsica' inundarà el Palau de la Música de València amb actuacions musicals i tallers

'El dia minimúsica' inundarà el Palau de la Música de València amb actuacions musicals i tallers
27/02/2019 -

Actuacions musicals, tallers i activitats creatives ompliran el pròxim 3 de març el Palau de la Música de València en la segona edició de ‘El dia minimúsica’.

Després del “reeixit debut” del passat mes de maig, aquesta iniciativa emmarcada en el cicle ‘Menut Palau’ de l’auditori municipal tornarà a oferir una intensa jornada pensada per a tota la família.

Durant tot el dia, la música sonarà en els diversos espais del Palau. La sala Iturbi acollirà la presentació de l’espectacle ‘Tinc un paper’ (12.45 hores) del compositor i cantant Marc Parrot i de la pintora Eva Armisén; l’escenari principal de l’auditori també vibrarà amb les cançons de Petit Pop (15.45 h), on es troben membres de bandes com Pauline a la Platja, Nosoträsh, Undershakers, Penélope Trip o Edwin Moses; i la formació Llum (18.00h) donarà vida a les històries de Marieta Ganduleta, un personatge que fomenta la lectura entre els més xicotets.

D’altra banda, a la sala Rodrigo actuaran Les Autèntiques, Júlia i Núria Graham (11.30 h), els qui oferiran un xou al voltant de la temàtica ‘Girl Power’; així mateix, Gener (15.00 h) tocarà per primera vegada davant el públic familiar amb un espectacle dissenyat especialment per a l’ocasió; i Alosa Bentley (16.45 h) interpretarà el repertori de l’àlbum Alosa Bentley Sings For Children, It’s Holidays! (Grand Derby, 2012), el repertori del qual està pensat per a tota la família.

A més, el Hall de Tarongers es convertirà en una pista de ball gràcies a la selecció musical de Crios and Roll DJ (13:45h; iniciativa de Susana Monteagudo) i Siamiss DJs (16:30h; presentaran l’espectacle We Ca Be Superheroes on tenen cabuda cançons de les últimes dècades acompanyades amb projeccions).

‘El dia minimúsica’ també comptarà amb tallers musicals perquè els xiquets i xiquetes s’inicien en el vast univers de la música moderna i s’interessen per ella a través d’accions innovadores. Així, serà possible construir instruments de cartó, compondre cançons amb l’aplicació Toc & Roll, descobrir a icones del pop i el rock, pintar pòsters amb esprai seguint la tècnica stencil, o fer “air guitar” en un escenari fet amb cartó i decorat per les criatures.

També s’ha de destacar el Racó de lectura, un espai que compta amb la col·laboració de Kumon, l’Editorial Flamboyant i Ubik Café, on es podrà tafanejar, descobrir llibres originals i conéixer a alguns dels seus autors i protagonistes (com el Monstre de Colors).

PÀRQUINGS DE CARRETS

Així mateix, durant tota la jornada estaran en marxa diferents serveis com la zona de restauració; el “espai micro” perquè les xiquetes i xiquets de 0 a 3 anys i els seus progenitors juguen, descansen i vegen ateses les seues necessitats; pàrquings de carrets; i àrees de descans. D’aquesta manera, “el dia minimúsica” complementarà una proposta única perquè les famílies puguen passar una jornada inoblidable envoltades de música.

Els menors de 0 a 3 anys tindran accés gratuït en les primeres 400 entrades. Les localitats es podran recollir el mateix dia 3 de març en les taquilles del Palau de la Música de València.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + nou =

mercat medieval ontinyent