25n
25N
25N

Més de mil persones assisteixen a la jornada formativa de portes obertes del Dia de l'Educació Viària a Alboraia

L’esdeveniment formatiu organitzat per l’Ajuntament i la Policia Local es celebra amb gran èxit entre les famílies de la localitat

Més de mil persones assisteixen a la jornada formativa de portes obertes del Dia de l'Educació Viària a Alboraia
15/05/2018 -

Més de mil persones van acudir a participar en les activitats de la jornada instructiva de portes obertes que van preparar l’Ajuntament d’Alboraia i la Policia Local del Municipi aquest dissabte, 12 de maig, amb motiu del Dia de l’Educació Viària al costat de la Central de Policia. D’aquesta manera, la iniciativa d’aprenentatge i oci que s’ha organitzat des de la regidoria de Seguretat Ciutadana que lidera Sebastían Torres es posiciona amb gran èxit entre les famílies que es van acostar a gaudir de la proposta.

Aquesta jornada de portes obertes s’emmarca dins de la Setmana d’Educació Viària, en la qual la Policia Local d’Alboraia també ha estat rebent a un bon nombre d’assistents que han gaudit i aprés les normes de les vies públiques. En concret, els agents de seguretat han atés i format en aquesta matèria a un total de 350 alumnes de quart de Primària de tots els centres educatius del municipi.

Miguel Chavarría, alcalde d’Alboraia; Sebastián Torres, regidor de Seguretat Ciutadana i membres de la Corporació Municipal, així com Germán Sorní Ferrer, coordinador del departament d’educació viària del circuit Ricardo Tormo, van acompanyar a la gran quantitat de veïns i veïnes de totes les edats del municipi que es van acostar a formar part de la proposta. A més, van lliurar els premis als guanyadors del I Concurs Escolar de Dibuix relacionat amb l’Educació Viària “El vianant en la ciutat”.

L’obra de Margaux Torrijos, del CEIP Cervantes, va quedar en primer lloc, per la qual cosa va obtenir una bicicleta gràcies a la col·laboració de Fartons Polo i Cloot Bike. La va seguir Carolina Seguí, també del CEIP Cervantes, qui va rebre el mateix vehicle, aquesta vegada de la mà d’Aqualia. Eva María Bellido, del mateix centre educatiu, va aconseguir el tercer lloc, amb un patinet com a premi per Ford Ricar, mentre que Ángel Ferrers, de Don José Lluch, va aconseguir en quart premi, una taula de surf del València C.F. per Lolin Carrión. També va haver premis per als 11 accèssits.

Així mateix, es va fer lliurament de les plaques de commemoració a Protecció Civil i als directors dels centres educatius per participar en les xarrades sobre educació viària que realitza la Policia Local d’Alboraia constantment i en aquesta iniciativa.

La jornada es va desenvolupar entre una gran quantitat d’activitats. Pel circuit de trànsit infantil d’educació viària, que va comptar amb karts a pedals que va cedir el circuit Ricardo Tormo i dues bicicletes adaptades per a persones amb dificultats de mobilitat en el tren inferior i superior cedides per l’empresa Tetrabike, van passar més de 400 xiquets i xiquetes només en el matí del dissabte, una xifra que es va multiplicar en la resta del programa, amb més de mil persones.

Les famílies també van poder gaudir d’una exposició de vehicles d’emergències dels bombers, la policia i Protecció Civil, un circuit d’entrenament del Consorci de Bombers de València, inflables, música i un simulador de bolcat. Per a dur-ho a terme, l’Ajuntament d’Alboraia i la Policia Local del municipi ha rebut la col·laboració del circuit Ricardo Tormo, DGT, Aqualia, Ford Ricar, Autoescuela Silla Carraixet, Ateneu Alborayense, Terraza Lumiere, Fartons Polo, Cloot Bikes i Lolin Carrión.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × cinc =

caixaontinyent
ruta massamagrell