25n
25N
25N

La celebració del Dia d'Andalusia complix dos dècades a Almussafes

El Centre Cultural Andalús es prepara pera oferir el millor folklore de les terres del sur en l’auditori de la Casa de la Cultura

La celebració del Dia d'Andalusia complix dos dècades a Almussafes
26/02/2020 -

El Centre Cultural Andalús d’Almussafes, entitat presidida per Manuel Annals, es prepara per a la celebració Dia Nacional d’Andalusia amb un acte públic en què, un any més, l’associació cultural oferirà els millors espectacles artístics. La cita, fixada per a dissabte que ve 29 de febrer, tindrà lloc en l’auditori del Centre Cultural. A partir de les 19.30 hores, es desplegaran una gran varietat d’actuacions que protagonitzaran els quadros de ball i el cor rociero de l’associació.

Centenars de persones, entre les quals es trobaran autoritats, representants de FECA (Federació Entitats Culturals Andaluses), integrants de l’associació i entitats locals invitades, gaudiran d’una vesprada que servirà per a reivindicar els orígens d’una part important de la població almussafenca, atés que després de la instal·lació de la Factoria Ford a mitjan dècada dels 70, van recalar en la localitat un número molt destacat de persones desplaçades des de la comunitat andalusa.

Almeria és la província andalusa a què el Centre Cultural Andalús li rendirà tribut durant la gala del Dia d’Andalusia, que presentaran la mateixa Reina de l’entitat, Leo Durán, i l’integrant de la Junta Directiva i almerienca de naixement, Emilio Úbeda.

Durant una hora i mitja, aproximadament, el públic gaudirà de seguiriyas, tanguets, sevillanes, alegries de Cadis, tangos cistellers, fandangos de Huelva i tangos de la mà dels quadros de ball infantil i major, del grup de flamenc iniciació, de la flamenquetes i del cor rociero ‘A l’Alba’.

Com cada any, l’alcalde d’Almussafes, Toni González, i el president del Centre Cultural Andalús dirigiran unes paraules d’agraïment durant la gala, en la que enguany actuaran més de mig centenar d’artistes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 8 =

Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud