caixa popular

El Govern estudiarà si assumeix el deute de la Marina de València

El Govern estudiarà si assumeix el deute de la Marina de València
10/08/2018 -

El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha assenyalat aquest divendres que el Govern central estudiarà al setembre si assumeix el deute de més de 400 milions contret per Consorci València 2007 per a executar les obres de la Marina amb motiu de la Copa Amèrica.

Sobre aquest tema, ha recordat, en roda de premsa, que el Govern ha heretat del PP uns pressupostos d’enguany que “no contemplen aquesta necessitat”. “Ells no van atendre aquesta necessitat i entrarà per als deures de recuperació de setembre perquè el Govern anterior no va aprovar el curs”.

No obstant això, que Delegació de Govern ha enviat al Ministeri d’Hisenda aquesta petició i que la intenció del Govern central és “estudiar” aquesta possibilitat igual que s’ha assumit el deute contret en condicions similars per altres Consorcis.

Fulgencio ha explicat que hi ha un deute principal que ascendeix a 337 milions i per un altre el dret de cobrament del deute que el banc Santander ha venut a un fons anglés i que per a liquidar-se ara demanen un 15 per cent de recàrrec.

Sobre aquest tema, ha destacat que el Govern d’Espanya participarà en la pròxima la reunió del Consell Rector de la Marina, a diferència de quan governava el PP, per a “asseure’s a estudiar aquesta situació”.

Etiquetes


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − quatre =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris