25n
25N
25N

Detinguts tres homes en ser sorpresos a l'interior d'una casa d'ormeig a Xàtiva

En el registre del vehicle d’un d’ells es va localitzar dos cabassos de carxofes, furtats unes hores abans en un camp proper

28/02/2017 -

Agents de la Policia Nacional han detingut a Xàtiva a tres homes de 41, 44 i 54 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors dels delictes de robatoris amb força i furt, després de ser sorpresos a l’interior d’una casa d’ormeig. A més en el vehicle d’uns ells, es localitzà dos cabassos de carxofes, que havien sigut furtats unes hores abans. Gràcies al dispositiu establit s’han esclarit sis robatoris amb força i sis furts.

Els agents realitzaven un dispositiu de vigilància principalment en hores nocturnes en la zona rural al costat de l’hospital de Xàtiva perquè s’havien produït una sèrie de furts d’hortalisses i robatoris amb força en cases d’ormeig, quan van sorprendre tres homes a l’interior d’una casa d’ormeig regirant uns armaris que hi havia en el seu interior.

Els policies van esbrinar que havien accedit a l’interior després de fracturar el clos del perímetre exterior i fracturar la porta d’entrada, així com que portaven diversos tornavisos, palanquetes i guants. Els agents van localitzar un vehicle, propietat d’un d’ells, estacionat en els voltants i en interior hi havia dos cabassos plens de carxofes recentment recol·lectades i més eines. Els policies van esbrinar que les hortalisses i les eines localitzades havien sigut sostretes, pel que sembla, d’un camp pròxim unes hores abans.

Els agents després dels esbrinaments pertinents els van detenir com a presumptes autors dels delictes de robatori amb força i furt i se’ls ha intervingut un vehicle i diverses eines.

Part de l’eina intervinguda als ara arrestats va ser reconeguda per diverses víctimes de robatoris en cases de camp de la zona. Els agents continuen amb les recerques per al total esclariment dels fets, aconseguint esclarir fins al moment sis delictes de robatoris amb força i sis de furt.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 20 =