caixa popular

Detingut un home que portava 82 tortugues mores destinades al comerç

Va ser detingut en el Port de València per un delicte contra la flora i fauna en comprovar que no comptava amb la documentació que acreditara la procedència legal dels animals

Detingut un home que portava 82 tortugues mores destinades al comerç
22/08/2017 -

Dins dels serveis establits per la Guàrdia Civil per a evitar la comercialització irregular d’animals arreplegats en el conveni (CITES) que regula el comerç d’espècies protegides, s’ha procedit a la confiscació de 82 tortugues mores (Testudo Graeca).

L’operatiu conjunt de control fiscal i antiterrorista s’inicie en passat 20 d’agost per components de la Guàrdia Civil de Fiscal de Sagunt i Guàrdia Civil de Fiscal de València, els agents van comprovar que en el desembarcament d’un dels vehicles del buc amb destinació Algèria en el port de València, un home portava en el seu maleter dues bosses de plàstic amb un total de 82 tortugues per a la seua comercialització.

Els agents van constatar que els espècimens pertanyien a una espècie protegida pel Reglament europeu que regula el comerç d’espècies protegides. (CITES), concretament (Testudo Graeca) arreplegat en catalogue Espanyol d’Espècies Amenaçades en la categoria de vulnerables.

Gràcies a les recerques realitzades pels agents es va poder constatar que l’autor d’estos fets era un home de 29 anys, doble nacionalitat francesa i algeriana que mancava de documentació acreditativa de la procedència legal dels animals i la seua tinença legal, així com el seu transport i entrada a Espanya. Sobre la base d’este fet els agents de la Guàrdia Civil de València han procedit a la confiscació dels animals i la detenció d’esta persona per un delicte contra la flora i la fauna.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − quatre =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris