caixa popular

Detingut un home per exhibicionisme i provocació sexual a menors en Tuejar

Els agents de la Guàrdia Civil han intervingut a esta persona diversos instruments sexuals, prismàtics i càmeres de fotos

Detingut un home per exhibicionisme i provocació sexual a menors en Tuejar
11/09/2017 -

El passat dia 5 de setembre de 2017, la Guàrdia Civil de València va tenir coneixement que una persona estava realitzant actes d’exhibicionisme i provocació sexual davant menors que s’estaven banyant en el paratge “El Azu” de Tuejar.

Immediatament diverses patrulles de la Guàrdia Civil de Xelva i Xestalgar es van desplaçar al lloc del succés. Una vegada arribaren a la zona els agents, una de les patrulles observe a un home amb els pantalons baixats i amb els genitals a la vista prop de la seua vehicule i amb una càmera a l’abast de la seua mà, a una distància d’uns 15 metres de menors que s’estaven banyant en el riu.

En procedir a la seua identificació es va comprovar les pertinences d’esta persona observant els agents diversos instruments sexuals, a més de 2 càmeres fotogràfiques, una memòria usb, i uns prismàtics.

Per estos motius els guàrdies civils van procedir a la detenció d’esta persona, un home de 66 anys i de nacionalitat espanyola per delictes d’exhibicionisme i provocació sexual davant menors. El material intervingut està sent analitzat minuciosament a fi de determinar l’abast dels fets il·lícits.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 4 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats