25n
25N
25N

Detingudes dues persones per sostraure efectes de l'interior d'un domicili

La propietària es va trobar en la seua casa a dues dones amb bata blanca fent-se passar per infermeres auscultando al seu pare

17/02/2017 -

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a dues dones de 38 i 43 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autores dels delictes de furt i robatori amb força, després d’apoderar-se de les joies i diners de dos domicilis en fer-se passar en un com a infermera i en un altre com a treballadora de l’administrador de la finca. En un d’ells van ser sorpreses per la seua propietària, no podent sostraure gens, i en la fugida a una d’elles li va caure una bossa de plàstic amb la seua documentació.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement que a una dona de 80 anys li havien sostret uns 1.100 euros del seu domicili, un joier amb diverses joies i diversos dècims de loteria.

Durant les recerques, els policies van esbrinar que la víctima es trobava en la balconada de la seua casa esperant que arribara el seu fill, quan una dona que estava en el carrer li va demanar si li podia obrir i pujar al seu domicili, ja que venia de part de l’administrador i havia de revisar diversos defectes. La dona li va obrir la porta i quan la sospitosa va arribar al domicili li va demanar un got d’aigua amb sucre, accedint d’esta manera a l’interior i deixant la porta oberta.

Després de beure l’aigua es va dirigir amb la dona a la terrassa i després de romandre una estona amb ella mirant les obres de la finca de davant li va dir que se n’anava perquè havia arribat la persona que esperava.

La dona quan va ser a la seua habitació s’adonà que les portes de l’armari estaven forçades perquè les tenia tancades amb clau, i els calaixos oberts, així com que li havien sostret uns 1.100 euros, un joier amb diverses joies i diversos dècims de loteria.

En el transcurs de les recerques, els agents van esbrinar que en un altre domicili de València, quan la seua propietària va arribar al mateix es va trobar a dues dones vestides amb una bata blanca en el seu interior, una auscultant al seu pare, malalt d’alzheimer, i l’altra eixint del seu dormitori, per la qual cosa va tractar de retenir-les sense aconseguir-ho. En la fugida a una d’elles li va caure una bossa de plàstic amb la seua documentació. En este cas, no va ser sostret cap efecte.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van esbrinar la identitat de les sospitoses i després de ser localitzades van ser detingudes com a presumptes autores dels delictes de furt i robatori amb força. A una d’elles se li va lliurar la seua documentació que havia perdut.

Les detingudes, una d’elles amb nombrosos antecedents policials, després de ser sentides en declaració van ser posades en llibertat, no sense abans ser advertides de l’obligació de comparéixer davant l’Autoritat Judicial quan para açò anaren requerides.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + tres =

museo prehistoria