caixa popular

Detinguda una dona per apoderar-se de diverses joies del domicili en el qual realitzava tasques de la llar

Les joies sostretes estaven valorades en uns 6.000 euros

12/06/2017 -

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a una dona de 42 anys, d’origen espanyol, com a presumpta autora d’un delicte de furt, després de pel que sembla apoderar-se de diverses joies d’un domicili en el qual realitzava labors de neteja i vendre-les en cases de compravenda d’or de València, per les quals va rebre uns 800 euros. Les joies sostretes estaven valorades en uns 6.000 euros. Els agents van recuperar diverses joies que van ser lliurades a la seua propietària.

Les recerques es van iniciar a mitjan abril en tenir coneixement els agents que una dona s’hi havia adonat que li faltaven diverses joies que guardava en un joier de la seua habitació, així com que solament tenien claus del domicili ella i la seua mare de 90 anys.

Durant les recerques, els policies van esbrinar que la víctima havia contractat en el mes de gener a una dona perquè realitzara les labors de la llar en el domicili, així com que esta pel que sembla havia realitzat quatre vendes de joies, dues al març, una a l’abril i una altra al maig, en cases de compravenda d’or de València per les quals havia obtingut uns 800 euros.

Continuant amb les recerques, els agents van recuperar algunes de les joies sostretes que van ser lliurades a la seua propietària, així com van localitzar a la sospitosa que va ser detinguda com a presumpta autora d’un delicte de furt.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 18 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats