25n
25N
25N

Detingut un home acusat d'apunyalar a un altre amb el qual convivia en un parc després d'una discussió

Detingut un home acusat d'apunyalar a un altre amb el qual convivia en un parc després d'una discussió
29/04/2020 -

La Policia Nacional ha detingut a un home acusat d’apunyalar a un altre amb el qual convivia en un parc de València després d’una discussió en la qual suposadament van participar tres persones. La víctima va ser aconseguida en l’abdomen encara que, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia, va refusar l’atenció sanitària.

Agents van realitzar la detenció del presumpte autor dels fets en un parc pròxim a un carrer del districte Centre. Es tracta d’un home de 49 anys, de nacionalitat russa, al qual se li atribueix un homicidi en grau de temptativa, després que, en el transcurs d’una discussió amb altres tres persones amb les quals convivia al parc, suposadament intentara apunyalar a una d’elles, a la qual va aconseguir en l’abdomen.

Els agents efectius, que realitzaven labors de prevenció, van ser alertats perquè es dirigiren a un carrer del districte Centre, on pel que sembla es trobava un home en el sòl. Els policies van observar, en un parc adjacent al carrer, a un home sagnant per la boca pel que van requerir la presència de serveis sanitaris.

En aqueix moment, es van aproximar tres persones per a continuar amb una discussió i, en preguntar-los el motiu, els van manifestar que l’home ferit per què sembla havia intentat apunyalar a un d’ells. Segons els esbrinaments dels policies, tots ells pernoctaven al parc i aqueixa persona suposadament tenia problemes de convivència amb la resta.

Quan un d’ells li havia recriminat la seua actitud, havia començat una discussió en la qual suposadament hauria escomés amb un objecte punxant a l’altre i una de les punyalades li hi havia aconseguit en l’abdomen. La fulla de l’arma blanca s’havia fet fallida en impactar en la sivella del cinturó.

Un d’ells va intercedir en la discussió i és en aqueix moment quan el ferit va caure de morros al sòl, on va romandre fins a l’arribada de la policia. Els serveis sanitaris van atendre el sospitós, que presentava una ferida en la boca i després de la seua valoració ho van traslladar a un hospital de València, però prèviament van atendre la víctima, un home de 39 anys d’origen romanés, que va refusar de l’atenció.

Els agents van donar una batuda per la zona i van localitzar en una zona pròxima on es trobava l’ara detingut una navalla amb taques de sang i amb la fulla fracturada oculta en una tanca. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 8 =