caixa popular

Detingut per col·locar càmeres en el bany de dones

Detingut per col·locar càmeres en el bany de dones
03/10/2017 -

La Guàrdia Civil ha desenvolupat un operatiu per a esclarir fets il·lícits que s’estaven cometent en un establiment d’hostaleria de la localitat d’Oliva.

Aquesta actuació s’ha saldat amb la detenció d’un home de 69 anys i de nacionalitat francesa resident a València per la seua implicació en un delicte de contra la intimitat i la pròpia imatge de les persones.

Després d’una denúncia on s’explicava que un bar de la localitat d’Oliva existia una càmera d’enregistrament a l’interior del bany de dones la Guàrdia Civil d’Oliva inicie un operatiu encaminat a esclarir els fets.

Fruit de les recerques realitzades, els agents van comprovar que en el local i concretament en el bany de dones, existia una segona càmera d’enregistrament d’imatges col·locada en el sostre, a més de la ja denunciada que simulava ser un endoll.
.
Després de la recerca dels fets el passat dia 1 d’octubre agents de la Guàrdia Civil van procedir a la detenció a Oliva d’un home de 69 anys d’edat i de nacionalitat francesa implicat en un delicte contra la intimitat i la pròpia imatge de les persones.

L’ara detingut presumptament havia col·locat dues càmeres d’enregistrament d’imatges, en el bany femení, una d’elles simulant ser un endoll sota el lavabo i l’altra un detector de fums en el sostre. Els agents en el registre realitzat també es van confiscar d’un ordinador i un telèfon mòbil. Tots els elements intervinguts estan sent analitzats degudament per a conéixer l’abast dels fets. Les diligències instruïdes han sigut lliurades en el Jutjat de 1ª Instància i Instrucció nº 2 de Gandia.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + sis =

viva gym canovas
exposicion caps tallats