25n
25N
25N

Detinguda una parella per empadronar ciutadans estrangers en el seu domicili a canvi de diners

Detinguda una parella per empadronar ciutadans estrangers en el seu domicili a canvi de diners
19/01/2020 -

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home i a una dona, tots dos de 28 anys, per presumptament empadronar en el domicili en el qual tots dos residien a ciutadans estrangers d’origen rus i ucraïnés a canvi de diners.

Les investigacions es van iniciar el mes de desembre passat després de la denúncia d’una persona estrangera que pel que sembla havia patit coaccions per part dels ara detinguts, després de negar-se a pagar 50 euros perquè li donaren de baixa del padró, segons han informat les forces de seguretat en un comunicat.

La víctima, suposadament, ja havia abonat una quantitat inicial per haver sigut empadronada en el domicili dels detinguts per a poder tramitar la seua sol·licitud d’asil.

Durant les investigacions, els policies van esbrinar que la dona presumptament duia a terme el procés de captació a través d’un perfil en xarxes socials, ja que gràcies al seu coneixement i maneig de l’idioma rus podia comunicar-se amb els seus compatriotes. L’home, pel que sembla, era l’encarregat d’inscriure’ls.

Els agents van esbrinar que el domicili on eren empadronades les mates pertanyia a un familiar del detingut. A més, també es trobaven empadronats el mateix i altres 11 persones, totes elles estrangeres i sol·licitants d’asil a Espanya.

Per tot l’anterior, l’home i la dona han sigut detinguts com a presumptes autors d’un delicte contra els drets dels Ciutadans Estrangers i Infracció a la Llei d’Estrangeria.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 10 =