caixa popular

Desplegament de seguretat per a les festes d'Alaquàs

Desplegament de seguretat per a les festes d'Alaquàs
22/08/2017 -

L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, va presidir ahir la Junta de Seguretat Local que s’ha celebrat a Alaquàs per a abordar, en matèria de seguretat, l’organització i col·laboració durant les Festes Majors d’Alaquàs que començaran aquest divendres 25 d’agost.

En la reunió han estat presents representants de totes les administracions. Per Alaquàs, el regidor de Seguretat Ciutadana, Juan Antonio Oñate, i l’Intendent principal de la Policia Local d’Alaquàs, Antonio Carrasco García. Han assistit el Comissari Cap de la Policia Nacional de la Comissaria de Xirivella-Alaquàs-Aldaia, Carlos Germán Hernández, l’Inspector – Cap de la Brigada de Seguretat Ciutadana de la Comissaria de Xirivella-Alaquàs-Aldaia, José A. Pérez García, l’Inspector José Pascual, la Cap de la Unitat de Violència de Gènere de la Província de València, Mª Ángeles Merino Alonso i Luís Martínez Adobe, de la Unitat del Cos Nacional de Policia adscrita a la Comunitat Valenciana.

La reunió ha sigut duta a terme amb la finalitat de fixar els canals d’organització, col·laboració i informació entre el cos de Policial Local i Nacional, per a poder cobrir els diferents actes de massiva afluència de ciutadania que es duran a terme durant les Festes Patronals tals com: discomòbils, cordaes, pujàs, entre altres celebracions. Festivitats en les quals s’augmentarà el nombre d’efectius policials, oferint així una millor seguretat ciutadana.

Durant la mateixa reunió s’han abordat diferents assumptes relacionats amb la seguretat ciutadana, tals com l’anàlisi del treball policial dut a terme durant enguany o la situació de delicte, amb la finalitat que la Policia Local seguisca duent a terme un treball de qualitat, oferint un servei pròxim a la ciutadania, amb eficàcia i resposta a les demandes veïnals.

Alaquàs compta amb una Policia Local moderna, dinàmica, al servei dels ciutadans i les ciutadanes i amb una gran vocació de servei públic.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 4 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC
cultura als barris