25n
25N
25N

L'Ajuntament ha realitzat més de 70 000 desinfeccions de contenidors i 50 000 de papereres en tota la ciutat i els pobles de València

Els servicis de neteja han intensificat aquests treballs sumant camions al centenar d’equips manuals amb motxilla ja desplegats

L'Ajuntament ha realitzat més de 70 000 desinfeccions de contenidors i 50 000 de papereres en tota la ciutat i els pobles de València
01/04/2020 -

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha explicat que s’estan executant durant aquests dies dos cicles complets de neteja i desinfecció interior i exterior del parc de contenidors i papereres. També s’estan baldejant els carrers amb una solució d’aigua i lleixiu. Es tracta d’un dispositiu extraordinari de neteja i desinfecció amb el qual, segons Campillo, «es tracta d’evitar contagis per COVID-19 que puguen produir-se del contacte amb alguna part del contenidor vetlant així per la salut i la seguretat dels veïns i veïnes».

València disposa actualment d’un parc de 16.194 unitats de contenidors. En concret, durant l’última setmana, els servicis municipals de neteja han fet 61.005 desinfeccions de contenidors de residus amb el centenar d’operaris amb equip motxilla desplegat per la ciutat i Pobles de València. També aquest dispositiu ha netejat amb aigua i lleixiu l’equivalent a 48.799 papereres i 1.055 contenidors de roba.

A més, s’estan realitzant cicles complets de desinfecció, per dins i per fora, amb camions. Fins aquest dilluns s’havien realitzat amb aquest mètode 12.936 llavats de contenidors, 2.543 de papereres i 160 de vidre.

D’altra banda, el vicealcalde Sergi Campillo ha recordat que s’ha incrementat la freqüència de baldeig dels carrers amb aigua i lleixiu en les tres zones de la ciutat: la zona 1 que correspon al centre, sud del Jardí del Túria i Pobles de València; la zona 2 que és al nord del Jardí del Túria; i la zona 3 que correspon a Quatre Carreres i la façana marítima urbana.

El regidor d’Ecologia Urbana també ha assenyalat que «des de l’equip de govern de l’Ajuntament treballem cada dia per garantir els servicis essencials als valencians i valencianes durant l’estat d’alarma».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =