caixa popular

Gómez: 'Hem aprovat el pla més gran dirigit a combatre la desocupació juvenil'

Gómez: 'Hem aprovat el pla més gran dirigit a combatre la desocupació juvenil'
27/07/2018 -

La Junta de Govern local ha aprovat hui acceptar una subvenció de més de 12 milions d’euros que permetrà contractar 617 joves que treballaran durant un any a l’Ajuntament. La regidora i portaveu Sandra Gómez ha comparegut en roda de premsa al costat de la regidora d’Esports, Maite Girau, que ha informat de l’aprovació del modificat del projecte que, una vegada aprovat per la Generalitat, permetrà reprendre i concloure les obres del poliesportiu de Nou Moles. També s’han aprovat altres assumptes com destinar 1’2 milions d’euros a la renovació de 12 carrers de la ciutat, el condicionament de la nova seu de la Junta de districte de Ciutat Vella o la rehabilitació de l’Alqueria Coca, en La Torre.

La regidora Sandra Gómez ha informat en primer lloc de l’aprovació per la Junta de Govern Local d’una subvenció del Servef per import de més de 12 milions d’euros que permetrà la incorporació com a treballadors al servici de l’Ajuntament, durant un any, de 617 joves. S’incorporaran el pròxim dia 8 d’agost i gaudiran de les mateixes condicions laborals que la resta de la plantilla municipal quant a horaris, drets i deures, vacances, i cotització a la Seguretat Social.

«Hui hem aprovat el pla més gran dirigit a combatre la desocupació juvenil que s’ha fet des de l’Ajuntament de València juntament amb la Generalitat, i que suposa destinar més de 12 milions d’euros a combatre la desocupació juvenil donant una oportunitat laboral a 617 joves que treballaran durant un any en l’Ajuntament exercint les seues competències i desenvolupant els seus perfils. Una part d’aquest pla va dirigit a joves amb una major dificultat perquè tenen poca o cap formació, perquè puguen adquirir una experiència que després puguen acreditar i una formació que els òbriga noves oportunitats», ha manifestat Sandra Gómez.

Gómez ha explicat que els nous treballadors municipals pertanyen a dos grups diferents: el primer, EMCUJU, integrat per joves amb una qualificació professional universitària que realitzaran labors directament relacionades amb la seua especialitat, i la contractació dels quals ascendeix a 6.726.000 euros, i un segon grup, EMPUJU, sense formació acadèmica, la contractació dels quals suposa 5.319.000 euros d’eixe total de més de 12 milions.

Ha destacat igualment la responsable de l’àrea de Desenvolupament Econòmic l’increment del nombre de contractacions respecte a la primera convocatòria del passat any, amb un augment de 470 a 617 joves que durant un any van a treballar gràcies a «aquesta iniciativa contra la desocupació que suposa una oportunitat reglada i sense paranys d’accedir al mercat laboral».

Etiquetes


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 1 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris