25n
25N
25N

El Consell aprova convenis per a facilitar descomptes amb Carnet Jove al transport públic

El Consell aprova convenis per a facilitar descomptes amb Carnet Jove al transport públic
10/07/2020 -

El Ple del Consell ha aprovat dos convenis entre l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) amb Autobusos Buñol i amb Autobusos La Concepción, Vicente Montés e Hijos er a afavorir una reducció en el preu dels serveis de transport entre joves titulars del Carnet Jove.

El conveni amb Autobusos Buñol amplia la cobertura dels serveis per a la mobilitat amb el Carnet Jove i afavoreix a joves entre 14 i 30 anys, tots dos inclusivament, fent econòmicament més accessibles els seus desplaçaments dins de l’àrea metropolitana de València a través de l’Abonament Transport Jove i en cinc línies interurbanes.

Les condicions de col·laboració estableixen, d’una banda, l’aplicació d’un descompte del 15% sobre el preu fixat a titulars del Carnet Jove en l’Abonament Transport Jove en l’àrea metropolitana de València. Aquest abonament és vàlid en totes les zones -A, B, C i D, i combinacions entre elles-, durant 30 dies des de la primera validació, amb un nombre il·limitat de viatges i transbords amb metro, tramvia, EMT i MetroBus.

D’altra banda, en les rutes interurbanes d’Autobusos Buñol s’aplica també un descompte del 15% en l’abonament del bitllet de l’autobús en les següents línies: línia Yátova-Buñol-València; línia Benifaió-Centre Penitenciari- València; línia Millares-Montroi-València; línia Turís-Godelleta-València i en la línia Carcaixent-Alzira-Riola-València.

L’IVAJ destina a Autobusos Buñol 35.860 euros per a la realització de descomptes durant l’any 2020. L’any passat, un total de 89.469 joves van adquirir el bitllet d’autobús amb descomptes en les línies interurbanes d’Autobusos Buñol.

Conveni amb Autobusos La Concepción

El conveni aprovat entre l’IVAJ i Autobusos La Concepción, Vicente Montés e Hijos, amb una dotació de 8.920 euros, permet la realització d’un descompte del 15% en l’abonament del bitllet en la línia que uneix Ontinyent – València. Un total de 8.284 titulars de Carnet Jove van adquirir bitllets d’autobús en aquesta línia en 2019.

Aquest acord facilita l’ús del transport públic entre les i els joves, al mateix temps que s’amplia la cobertura dels serveis del Carnet Jove.

Programa Transport Jove

L’IVAJ destina en 2020 un total de 587.000 euros a través de 15 convenis per a facilitar a joves usuaris i usuàries de Carnet Jove el transport públic a la Comunitat Valenciana fent econòmicament més accessibles els seus desplaçaments. Fins al moment, el Ple del Consell ja ha autoritzat un total de 12 convenis.

Dins de la xarxa Carnet Jove per a joves entre 14 i 30 anys, tots dos inclusivament, l’IVAJ finança els descomptes en l’Abonament Transport Jove en l’àrea metropolitana de València, la Targeta Mobilis Jove (Bono Jove) en la d’Alacant i el Bo·30 dies Jove en la de Castelló, així com a través d’operadores de transport interurbà per tot el territori de la Comunitat Valenciana.

L’IVAJ desenvolupa el Carnet Jove, la targeta jove europea, amb programes destinats a promoure i facilitar l’accés de la població juvenil a serveis i productes de caràcter cultural, esportiu, recreatiu, de consum, transport i similars, amb la intermediació i, si escau, la concessió de determinats avantatges econòmics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 1 =

ccccinema
ccccinema
activem alfafar