25n
25N
25N

Esport augmenta en més d'un 30 % les ajudes a federacions esportives per a participar en els campionats d'Espanya l'any 2020

Esport augmenta en més d'un 30 % les ajudes a federacions esportives per a participar en els campionats d'Espanya l'any 2020
27/12/2019 -

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicat en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ consultar ací la convocatòria de subvencions destinades a les federacions esportives amb participació com a seleccions valencianes en els campionats d’Espanya per a l’any 2020.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és donar suport a les federacions esportives en la participació de les seleccions valencianes en els campionats d’Espanya oficials de seleccions autonòmiques, i així promocionar l’esport valencià.

Amb aquest objectiu, Esport hi destina un total de 200.000 euros per a l’any 2020, xifra que suposa un 33,33 % més que en la convocatòria del 2019, i un 81,82 % més que l’any 2017, quan es van crear aquestes ajudes. Cal destacar, a més, que l’any 2019 un total de 39 federacions en van ser beneficiàries.

Les ajudes es destinen a finançar les despeses dels equipaments esportius per a esportistes i tècnics de les diferents seleccions que participen en els campionats de 2020. A més, es poden destinar a altres despeses derivades de la participació d’aquestes seleccions en aquests campionats, com desplaçament, allotjament i restauració.

Les federacions poden complementar les ajudes de la Generalitat amb les de la Fundació Trinidad Alfonso, destinades a finançar els equipaments dels i les esportistes valencians.

Cal recordar que la marca ‘Comunitat de l’Esport’ pretén aglutinar i ordenar tot l’esport que es practica i ens fa gaudir en el territori valencià. Per mitjà d’aquesta marca, a més del suport a les seleccions autonòmiques, es treballa en altres línies amb les federacions esportives valencianes.

Sol·licituds

La presentació de la sol·licitud es farà per mitjans electrònics. Per a això, s’accedirà a l’apartat de serveis en línia de la seu electrònica de la Generalitat, accessible en consultar ací, i es buscarà en l’àrea d’ajudes, beques i subvencions el procediment corresponent a aquesta convocatòria, o s’hi accedirà directament mitjançant l’adreça d’Internet consultar ací

El termini de sol·licituds està obert a partir del dissabte 28 de desembre fins al 31 de gener de 2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − tres =

caixaontinyent
ruta massamagrell
paterna