25n
25N
25N

El departament d'Esports de Gandia inicia el procés de devolució dels imports dels cursos contractats i no prestats per l'estat d'alarma

El departament d'Esports de Gandia inicia el procés de devolució dels imports dels cursos contractats i no prestats per l'estat d'alarma
30/04/2020 -

El Servei d’Esports ha començat aquesta setmana la devolució dels imports corresponents dels cursos contractats i no prestats a causa de l’estat d’alarma. Es tracta d’una de les moltes mesures que des del consistori gandià s’han posat en marxa per alleujar l’economia de la ciutadania durant el període de l’estat d’alarma.

Des del departament s’informa que, a causa que no es disposa de la informació completa de tots els usuaris per realitzar la corresponent devolució, els abonats rebran un missatge al seu telèfon sol·licitant que es posen en contacte amb el Servei d’Esports enviant un correu electrònic a esports@gandia.org.

A partir d’aquest moment hauran de seguir els següents passos:

1.- Enviar un correu electrònic a esports@gandia.org on indicaran el correu electrònic on rebran els passos a seguir per demanar la devolució.
2.- Rebran una declaració, que han d’omplir i presentar-la electrònicament per la seu electrònica de l’Ajuntament de Gandia.
3. – A eixa documentació, hauran d’adjuntar el certificat de titularitat d’aquest compte, que es pot obtenir des de la banca online on desitja rebre l’import.
4.- Els usuaris que no puguen demanar el certificat de titularitat, amb posterioritat a aquest estat d’alarma presentaran la fitxa de tercers, que s’adjuntarà a expedient ja obert.

Una vegada realitzat el tràmit, els usuaris que hagen sol·licitat la devolució rebran en uns dies l’ingrés de la quantitat corresponent al període que no hagen pogut gaudir dels cursos contractats en el compte bancari que hagen indicat.

La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, respecte als usuaris generals de les instal·lacions, ha informat que un cop s’autoritze l’obertura de les instal·lacions esportives per part de Govern Central, es procedirà a calcular la devolució de l’import que corresponga o la pròrroga del període contractat no prestat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 3 =