25n
25N
25N

Demà es farà la festa de l'afició del Valencia CF

Demà es farà la festa de l'afició del Valencia CF

El Valencia CF i l’Agrupació de Penyes organitzen demà divendres 28 d’octubre a Almenara una espectacular “Festa de l’afició”. Esta inclourà activitats infantils, clínic tècnic per a xiquets i sessió de signatures amb la presència de… 7 futbolistes del primer equip!

Festa de l’aficióAmb l’objectiu de reafirmar els vincles i la proximitat del club i la seua gran afició, el Valencia CF en estreta col·laboració amb l’Agrupació de Penyes Valencianistes i amb l’aportació de l’Associació de Jugadors del Valencia CF, ha organitzat per a este divendres vesprada, en el camp municipal de futbol “La Corona” d’Almenara la primera “Festa de l’afició 2016.17“. Una iniciativa d’orgull valencianista amb els aficionats, sobretot els xiquets i joves, i les penyes blanquinegres de la zona.

Així, el club i el grup de penyes conviden a tots els aficionats a gaudir d’una vesprada de valencianisme a Almenara,  divendres 28 a partir de les 17:00 hores, amb animació, música i nombroses activitats. A partir de les 19:00 hores està prevista la presència de set destacats jugadors del primer equip, que impartiran un clínic de futbol amb trenta xiquets i xiquetes, quinze d’ells triats entre els escolars d’Almenara, i quinze en representació de totes les penyes valencianistes de la zona de Castelló i nord de València, que estaran presents de manera oficial en l’esdeveniment.Festa de l’afició

El valencianisme d’Almenara, Nules, Vall d’ Uixò, Xilxes, Moncofar o la Vilavella, entre altres, estarà en esta festa de l’afició, al costat d’il·lustres jugadors actuals i exjugadors del Valencia CF de la zona. Finalment, els jugadors, entre ells Jaume Doménech, natural d’Almenara, signaran autògrafs. En l’esdeveniment col·laborarà el voluntariat del club.

Durant esta temporada està prevista la celebració de dos esdeveniments multitudinaris més, en sengles localitats de les províncies d’Alacant i València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − set =

museo prehistoria