25n
25N
25N

Demà arranca la matrícula per als Tallers de la Casa de Cultura de Burjassot 2016-2017

Demà arranca la matrícula per als Tallers de la Casa de Cultura de Burjassot 2016-2017
05/09/2016 -

Demà arrancarà la matrícula per a tots els molts tallers que la Casa de Cultura de Burjassot ofereix a la ciutadania per a aquest nou curs 2016-2017. La matrícula podrà formalitzar-se, en línia, a través de la Seu Electrònica de la Casa de Cultura. Aquelles persones que desitgen realitzar la matrícula presencialment, hi haurà de sol·licitar Cita Prèvia i, una vegada amb ella, dirigir-se al Servei d’Informació de la Casa de Cultura, en la data i hora indicades. Els cursos començaran a la fi de setembre o principis d’octubre i conclouran a mitjan mes de juny del 2017.

Enguany, la Casa de Cultura torna a oferir una àmplia oferta de tallers emmarcats en diferents disciplines, com són les Arts Plàstiques, les Arts Escèniques, els Idiomes, les Noves Tecnologies i la Salut i el Benestar. En l’apartat d’Arts Plàstiques, tornen els tallers de Ceràmica i Terrisseria, així com els de Dibuix i Pintura, Restauració i conservació de mobles i Fotografia, aquesta última disciplina artística dividida en tres nivells: iniciació, avançat i projectes fotogràfics.

En l’apartat d’Idiomes, l’anglés seguirà sent la llengua estrella, amb cursos de diferents nivells i amb cursos específics per a la preparació dels exàmens oficials PET i FIRST. També s’ofereixen els cursos de valencià, en els seus tres nivells: elemental, mitjà i superior. I com a novetat, l’alemany, en dos nivells de dificultat.

En l’àrea de Salut i Benestar, torna el Ioga (bebés, integral, esquena, meditació i intensiu) i el Pilates. I els xiquets que ho desitgen, d’entre 6 i 15 anys) podran apuntar-se al curs d’Escacs. Un dels plats forts dels Tallers de la Casa de Cultura és sempre les Arts Escèniques. Dins d’aquesta àrea, enguany, la Casa de Cultura ofereix cursos de Teatre (Menuts Actors, de 4 a 8 anys, Joves Actors, de 9 a 14 anys i Continua l’espectacle, a partir de 15 anys), Funky i Hip-hop (de 4 a 12 anys), Dansa Clàssica (de 4 a 10 anys), Música i Moviment (de 3 a 5 anys), Sevillanes (a partir de 14 anys), Flamenc (a partir de 14 anys) i Batucada (a partir de 12 anys). També tornaran els tallers de Guitarra clàssica, dividits en diferents nivells i franges horàries, des d’iniciació fins a nivell avançat).

Els Tallers de l’àrea de Noves Tecnologies inclouen cursos d’Informàtica per a xiquets (de 6 a 14 anys), Iniciació a la Informàtica per a persones majors de 14 anys, Informàtica Avançada, El dissenyador a casa, així com diferents monogràfics d’Internet, Xarxes Socials, Windows 10 o WordPress, entre uns altres.

Finalment, tornarà també el Curs monogràfic de Formador d’Animadors, així com el Curs monogràfic de Monitor i Animador de Temps Lliure.

Tota la informació sobre preus, horaris, nivells de dificultat, dates etc…podrà consultar-se, en línia, en la web municipal, www.burjassot.org, a partir de demà.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × dos =