caixa popular

De Viatge a Etiopia sense eixir de les cerveses del Mercat amb Luis Millet

De Viatge a Etiopia sense eixir de les cerveses del Mercat amb Luis Millet
14/07/2017 -

L’artista multidisciplinari, Luis Millet, va inaugurar exposició aquest dimarts en Les Cerveses del Mercat, en el Mercat de Colón. Durant tot l’estiu podrem viatjar a Etiòpia i a les ètnies que conviuen en el sud d’aquest enigmàtic país, sense eixir de València.

Luis Millet té un estudi en el barri del Carme en el qual, en els últims anys, organitza actes culturals singulars i diferents però sempre relacionats amb l’art i la gastronomia. La fotografia dels seus viatges és un deles seues puntales i ara, per primera vegada, ix fora del seu àmbit d’actuació per a, de la mateixa manera que el seu objectiu, conquistar un nou món de possibilitats.

“Amb aquesta exposició puc arribar a més públic i anar més enllà de tots els que ja em coneixen i segueixen la meua obra des de fa anys”, comenta l’artista que afig: “Espere que tots puguen gaudir de la bellesa de les valls d’Omo i de Rift”.

Sens dubte, “El Color del Temps”, ens farà viatjar a la més acolorida, crua i exòtica realitat que xoca frontalment amb el nostre concepte de Societat i que ens trasllada a altres èpoques que semblen més dels llibres d’història que de l’actualitat i no obstant això, l’objectiu de Millet, ens recorda que hi ha molts mons ací al costat, totalment diferents.

I d’aquests mons van poder gaudir empresaris com Pilu Díez de Ribera o Vicente Pechuán amb la seua dona, Taíta Marín; influencers com Loles Romero, Jaime Navarro o Yeray de Benito; advocades com Paz Sansaloni, Vicente Cholvi, o Maria José Ordeig; periodistes com Héctor González o Encarna Jímenez Losantos i del món social i cultural com Tonino Guitián, Isabel Bermejo, Lucas Soler, Patri López, Nuria Galvis, Mónica Alcanyís, Joselo Martín, Yolanda Manzanera, Óscar Casolà i Alex Aparicio, nouvingut també d’Etiòpia

evar1850 evar1865 evar1870 evar1873


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + huit =

viva gym canovas
exposicion caps tallats