25n
25N
25N

De gener a abril, 462 intercanvis bibliogràfics en el Mercat de la Barata de Burjassot

De gener a abril, 462 intercanvis bibliogràfics en el Mercat de la Barata de Burjassot
10/05/2019 -

El Mercat de la Barata de Llibres continua consolidant-se com una de les activitats per a la promoció de l’hàbit lector més demanades per la ciutadania de Burjassot. L’últim dijous de cada mes, l’Equip de Biblioteques Municipals obri aquest Mercat on l’article estrella és el llibre i en el que l’única moneda és la barata, l’intercanvi. Els ciutadans o ciutadanes acudeixen al Mercat de la Barata amb llibres propis que, pel motiu que siga, ja no volen tindre a casa. Allí els depositen i, a canvi, elegeixen i es porten a casa els llibres que troben en el Mercat i que siguen del seu interés, puguen emportar-se el mateix nombre d’unitats que les que depositen al Mercat.

Així, el que portem d’any, entre gener i abril, o el que és el mateix, en les quatre primeres edicions del Mercat de la Barata, s’ha realitzat un total de 462 intercanvis bibliogràfics. Aquestes quasi cinc-centes barates han sigut tant de literatura infantil i juvenil com de literatura per a adults, incloent-hi tota mena de gèneres, com són novel·la, assaig, teatre, poesia, autoajuda, cuina, etc.

El Mercat de la Barata permet, per una part, adquirir cada mes noves lectures a cost zero i, per altra no menys útil, ampliar l’espai en la casa alliberant-la d’aquells llibres que ja no es necessiten però que poden ser de l’interés d’altres lectors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =

museo prehistoria