25n
25N
25N

De emprenedor a emprenedor

06/03/2017 -

Hui en dia, existeixen multituds de llocs que ajuden suposadament a “Emprenedors” però realment Ajuden? Eixa és la pregunta del milió. Abans d’embarcar-vos en aquests llocs tan de “MODA” informar-vos els qui estan darrere, que experiència tenen, que em van a “ENSENYAR” però sobretot que vaig a “APRENDRE”.

He tingut milions d’idees, he ajudat empreses d’amics a aconseguir clients, explicant-los com seria el seu projecte més viable, i com poder ser més competitiu.

Fins que va arribar un dia que em vaig dir al meu mateix, Per què transforme les meues pròpies idees?, i açò vaig fer, vaig pensar en una cosa determinada, en els xicotets i mitjos comerços, perquè ningú els ajuda, o molt pocs realment, ells són el motor de tot, perquè tots comprem, tots volem que ens atenguen correctament i ens assessoren de tu a tu.

Vaig crear una plataforma un “MARKETPLACE”, un lloc on aqueixos xicotets comerços, que no tenen pàgina web, que no tenen molts recursos per a portar la creació, el desenvolupament, i moltes altres coses. A més que després una web no funciona sola, has de tenir a gent amb experiència en Màrqueting, en RRSS “Xarxes Socials”, açò és com quan regues una planta dia a dia, o cuides a la teua parella, és exactament igual.

Quan vam crear una IDEA, hem de saber estructurar-la, i definir-la, però sobretot hem d’Adaptar-la a cobrir aqueixes necessitats que hem detectat. I per descomptat la pivotarem, la millorarem i us assegure que cal estar en constant alerta, perquè ací era existeix molta competència, cada vegada més, per açò hem d’estudiar-la molt bé, hem de ser no solament Grans Emprenedors, sinó ser Creatius, Constants, crear el nostre DAFO, que ens va a ajudar a analitzar les seues característiques “Febleses i Fortaleses” i les “Amenaces i Oportunitats”.

Vaig començar l’any 2015, em vaig presentar a “OPERACIÓ EMPRÈN”, era la Tercera Edició, es van presentar més de 100 Emprenedors de tota València, alguns van venir d’altres províncies de la Comunitat Valenciana. Seleccionaven a 25 emprenedors, imagina’t, 100 persones amb idees increïbles, però seleccionaven a 25.

Com us he comentat anteriorment, primer cal saber qui està darrere, traure informació, i açò vaig fer, vaig investigar i la meua sorpresa va ser Majúscula, doncs estava l’Associació de Joves Empresaris de València, “AJEV”, sincerament no l’havia escoltat en la meua vida, però clar, és normal, si no DECIDIM EMPRENDRE, o CERCAR on puc presentar la meua idea o fase Inicial del meu Projecte, és molt difícil trobar-ho.
A més d’organismes públics, que recolzaven el projecte, entitats financeres, anem que tenia molt bona pinta, i sobretot que no anava a un lloc qualsevol.

Molts, jo de fet, ho vaig pensar, segur que ací estan els Amics i Amigues i els altres d’Embalum, perquè sóc molt sincer, i ho vaig pensar, i molts ho pensaven.

Vaig rebre la trucada a les 18:00 de la vesprada, per Raquel Montesinos la Directora de Comunicació de “AJEV” , on em va dir que estava Seleccionat… bé imaginar-vos… ja pensava que no em cridaven, però tenia clar que anava a continuar amb el meu projecte, va ser alguna cosa…”MÀGIC” no m’ho esperava, però quan vaig estar en l’escenari, davant de 13 Empresaris de molta envergadura, com Pedro Reig de Vedat Consulting i Secretari General de AJEV, José Villaverde com president de “AJEV” i vicepresident de “CEAJE” i altres personalitats del món empresarial.

El meu pas per l’acadèmia al costat dels meus 25 companys i companyes, va ser impressionant, ací és on vam aprendre a focalitzar el nostre projecte, la nostra idea, i no solament va ser l’Acadèmia d’Operació Emprèn, també a dia de hui estan amb NOSALTRES, açò és el que heu de mirar molt bé com vaig dir al principi, hui HI HA MOLTS “PIRATES”, i les nostres idees, la nostra IL·LUSIÓ dependrà de qui ens assessore, de qui realment estiga amb nosaltres. I no existeixen els camins de “ROSES”, us aneu a trobar, a la família, parella, amics, etc… Trobar, i parle per la meua pròpia experiència.

A dia de hui tinc un Inversor Estratègic en el meu Projecte, que “PIVOT” i un company i amic d’aquella acadèmia d’Operació Emprèn 2015, li han injectat 2 Milions d’Euros.

La pròxima notícia parlaré de Com Emprendre, faré entrevistes en primera persona, d’Emprenedor a Emprenedor, anem a intentar ajudar, però sobretot qualsevol dubte que tingueu, podreu comentar i em posaré en contacte personalment.

I si tens un projecte, tens una IDEA, estic a la vostra disposició.

Més informació

13 comentaris

 1. Mariló
  Mariló març 06, 15:25

  Magnífico artículo Sergio. No habría podido expresar mejor la realidad del emprendedor. Me he emocionado mucho al ver que nos has ilustrado con toda sinceridad las sensaciones y sentimientos que tenemos a la hora de exponer nuestras ideas y proyectos. Gracias por compartir con el mundo tus experiencias y sobre todo por ayudarnos y motivarnos a tomar acción con ellas, “siempre en manos de profesionales” que al igual que tú, sepan sacar lo mejor de nosotros. Al igual que Lobana, impaciente por ver el siguiente. Un abrazo.

  Resposta al teu comentari
  • Sergio Gimeno
   Sergio Gimeno març 06, 21:19

   Gracias Mariló, todos somos emprendedores, todos hemos luchado por intentarlo, y luchar hasta el final para conseguirlo, porque esa es la verdadera fuerza de un emprendedor.

   Espero que la siguiente noticia sea de la misma calidad y lectura que has tenido en ésta.

   Muchas Gracias

   Resposta al teu comentari
 2. lobana
  lobana març 06, 14:26

  Me encanta el enfoque que a dado Sergio en este artículo. Recibir consejos de una persona que lo intento,actuó y lo consiguió es algo que todos debemos de agradecer. Gracias Sergio. Esperando el siguiente. Un abrazo

  Resposta al teu comentari
  • Sergio Gimeno
   Sergio Gimeno març 06, 20:21

   Muchísimas gracias por tus palabras Lobana, un placer poder ayudar y comentar la realidad y el foco del “Emprendedurismo”.
   El siguiente artículo espero que sea también revolucionario y sobre todo Práctico.
   Un verdadero Placer.

   Resposta al teu comentari
 3. Mariló Barberá
  Mariló Barberá març 06, 15:30

  Hola Sergio. Me ha llenado de emoción y sobre todo motivación tu artículo. Me ha encantado como has expresado con total sinceridad, lo que sentimos y pensamos cuando deseamos iniciar un proyecto. Por suerte podemos confiar en profesionales como tú para emprender ese largo camino que nos llevará hacia el éxito. Gracias.

  Resposta al teu comentari
  • Sergio Gimeno
   Sergio Gimeno març 06, 21:21

   Estoy seguro Mariló Barberá
   que el siguiente artículo espero que te emocione.

   Pero sobre todo que todos aprendamos día a día, porque esa es el Alma de un Emprendedor.

   Muchas Gracias por tus palabras

   Resposta al teu comentari
 4. Sergio Gimeno
  Sergio Gimeno març 06, 20:27

  Muchas Gracias por vuestros comentarios, es un honor poder leer todo lo que pensáis y opináis.

  Hay que dar el enfoque de la realidad, y sobre todo que se sepa la verdad, que es un terreno difícil, que hacen falta por desgracia muchos recursos, y saber encontrar a esas personas o entidades adecuadas.

  En éste mundo del Emprendedor es muy peliagudo.

  En las siguientes columnas, hablaré de primera mano, con Emprendedores y no nos olvidemos de las Emprendedoras que han aumentado en los últimos tiempos.

  Muchas Gracias por vuestros Comentarios, y espero que sigáis vibrando con la lectura de mi espacio de Emprendedor a Emprendedor.

  Muchas Gracias.

  Resposta al teu comentari
 5. Amaia
  Amaia març 07, 15:10

  kaixo Sergio, no tenemos el gusto de conocernos, un compañero de linke me informo de esta pagina y me e decidido a escribirte. Soy emprendedora con un proyecto bastanten avanzado y quizas podrías darme un poco de luz, un consejo , ideas; lo que sea si me ayuda bien venido. En tu articulo me e sentido identificada por que si yo te contara…..
  Bueno un saludo y gracias, Sergio.

  Resposta al teu comentari
  • Sergio Gimeno
   Sergio Gimeno març 07, 16:40

   Muchas gracias Amaia, me alegra que a través de Linkedin, hayas observado la noticia.
   Nada más y nada menos que desde.

   ” Donostia-San Sebastian, País Vasco, España ”

   Tienes un proyecto muy bueno, y cómo decía en mi artículo, las mujeres son el futuro emprendedor.

   He tenido la oportunidad de hablar contigo y poder asesorarte en tu idea y proyecto.

   Espero que te vaya genial y pronto hacerte una entrevista.

   Un fuerte Abrazo, desde Valencia

   Resposta al teu comentari
 6. Lucía
  Lucía març 07, 16:35

  Excelente artículo, nadie dice las verdades, y siempre dicen que es fácil, cuándo no lo es.

  Cómo dicen en los otros comentarios, con ganas de leer el siguiente.

  Resposta al teu comentari
 7. Ferran
  Ferran març 08, 15:04

  Hola Sergio, un artículo interesante.

  Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

5 − 4 =