25n
25N
25N

David Bisbal anuncia una gira íntima per a estiu

David Bisbal anuncia una gira íntima per a estiu
30/06/2020 -

Després d’ajornar la seua gira prevista per a enguany pel coronavirus, David Bisbal anuncia ara ‘Íntimo 2020’, un cicle de concerts que se celebraran durant els mesos d’agost i setembre amb un format diferent, en recintes molt selectes i amb aforaments més reduïts.

PRIMERS CONCERTS CONFIRMATS

LAS PALMAS – 01 agost -Parc de Santa Catalina
BARCELONA – 05 agost – Jardins de Pedralbes
EL PUERTO DE SANTA MARÍA – 09 agost – Plaça de Bous
CASTELLÓ – 12 agost – Varadero Real Club Naútico
VALÈNCIA – 13 agost – Claustre Convent del Carme
MARBELLA – 18 agost – Starlite
GIRONA – 22 agost – Ribes del Ter
MEDELLÍN – 29 agost – Teatre Romà

Aquests recitals estaran adaptats a les mesures adoptades pel Govern i les autoritats competents, prioritzant d’eixa manera la salut i seguretat de tots els assistents.

Amb una producció més senzilla però igual de cuidada i treballada, i quatre músics al costat d’ell en l’escenari, David Bisbal actuarà en diverses ciutats d’Espanya’.

L’artista ha definit aquests concerts com “una manera d’agrair en la mesura que siga possible a tots els fans l’afecte que ells contínuament em demostren”.

“Organitzar aquests concerts en tan poc de temps ha suposat un esforç enorme, adaptar la producció, les cançons… però enguany en el qual ho hem passat tan malament sent que he d’estar més que mai amb el meu públic, demostrar-los que igual que ells jo també seguisc ací”, planteja.

I remata: “Pujar-me’n a l’escenari quan les circumstàncies ho permeten per a compartir la meua música amb ells d’una manera tan especial i diferent pense que és la millor manera de dir-los que junts som capaços de tot”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 5 =

bombers
Valencia activa